2022. november 29. kedd

Vilmos herceg elszólta magát! A koronavírus 6 milliárd ember végzete lehet.

- Advertisement -

Hány összeesküvés-elméletet hallottunk már? Egyesek ezt az egész koronavírust annak tartják. Egy gigászi, egész világot körülölelő hatalmas nagy átverésnek. Sokak úgy vélik, hogy az anyagi javak újra osztásáról van szó. Nem tisztünk állást foglalni ebben a kérdésben, de boncolgassuk egy kicsit a dolgot.

Ezek a vírusok nem csak úgy vannak. Ezeket steril körülmények között fejlesztik ki, tesztelik őket, majd rászabadítják a világra. Hogy miért?

Magyarország libamáj exportja rohamosan fejlődött, mire a nyugaton kitalálták, hogy azonnal le kell állítani, ugyanis mi mesterségesen növeljük az állatok májának nagyságát. Azaz tömjük őket. Nem vett tőlünk senki, leállt az export és rengeteg vállalkozó ment tönkre. Pár hónapon belül Franciaország a libamáj exportáló országok első helyére került. Hoppá.

- -

Nem olyan rég volt a madárinfluenza, sertésinfluenza stb. Mennyi haszonállatot kellett elpusztítani miatta. Szerencsétlen állatok.

Most megpróbálkoznak az emberiséggel?

Kína messze van. Mi van akkor, ha mégis igaz, hogy ezek tényleg testeket égetnek el annak érdekében, hogy ne derülhessen ki az igazság. Több vuhani privát videó is napvilágot látott, melyeken halottakat lehet látni. Tény és való, hogy a halottak és a fertőzöttek száma folyamatosan növekszik. A hatóságok egyértelműen letagadják a valós számokat. Most a tömegpánikot akarják elkerülni, vagy pont azt akarják előidézni. Jó kérdés ugye?

Az “Agenda-21” protokoll nem újkeletű dolog. Lényege a túlnépesedés megakadályozása. Tény és való, hogy a Föld már küszködik a túlnépesedés miatt. Nem képes ennyi embert eltartani.

Egyesek szerint a bolygó optimális emberi lakossága pár száz millió ember. Kijelenthetjük, hogy egy ilyen jellegű vírus kapóra jöhet azon elit számára, akik ebben hisznek. Nyilván be vannak oltva az ellenszerrel és várják, hogy a gyengék elhulljanak. Legalábbis az összeesküvés hívők szerint ez a helyzet.

2017-ben Vilmos herceg furcsa kijelentést tett. “Túl sokan vagyunk a Földön, és ez ártalmas a bolygó élővilágára és ökoszisztémájára is. Találni kell valamiféle megoldást erre a problémára.” – mesélte egy londoni gálaesten.

A vatikán szóvívője, John Schellnhuber is megszólalt. Szerinte 6 milliárd emberrel több él a Földön, mint kellene…

Szóval kijelenthetjük, hogy az Agenda 21 protokoll célja, hogy a lakosság számát csendesen redukálja. A Föld lakosságának 800 millió alá kellene csökkennie. Maradna pár száz extrém-gazdag család…

Szerintetek? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek