2022. november 29. kedd

VIDEÓ! UFO-val találkozott a SpaceX dokkolás közben

- Advertisement -

Már több mint egy éve minden a covid körül forog, így simán elsiklunk olyan apróságok felett, mint egy harmadik típusú találkozás. Már pedig az utóbbi időben egyre több ilyen jelentés érkezett a világból.

A legutolsó lehetséges UFO találkozást konkrétan Elon Musk SpaceX Dragon űrszondájának dokkolása közben rögzítették. Magyar idő szerint 19 óra 30 perckor a Nemzetközi Űrállomásra való csatlakozás közben egy ismeretlen objektumot azonosítottak az űrhajók körül.

A fedélzeten volt két NASA űrhajós – Shane Kimbrough (53) és a 49 éves Megan McArthur pilóta – az 52 éves Akihiko Hoshide japán űrhajóssal és a 43 éves Thomas Pesquet misszióspecialistával, az Európai Űrügynökség francia mérnökével.

- -

A jelenség annyira legit volt, hogy aggódtak a legénység épségéért. Az UFO 45 kilométerre közelítette meg őket, ami ott fenn gyakorlatilag egy karnyújtásnyi távolság.

Kelly Humphries, a NASA szóvívője azt mondta, hogy “A NASA és a SpaceX csapatát az Amerikai Űrparancsnokság tájékoztatta a lehetséges találkozásról. A nyomon követett objektum eredete és besorolása ismeretlen.”

Pár pillanat erejéig konkrétan fenyegetésnek élte meg a személyzet a találkozást. Nem volt idő, sem lehetőség kitérő manőver végrehajtására, de még annak kiszámolására sem. A legénységnek fel kellett vennie az űrruhájukat arra az esetre, ha ütközés következne be, melynek hatására megsérül a hajótest.

A szakértők egyelőre a vállukat rángatják az esettel kapcsolatos kérdésekre. Vannak, akik szerint kémműhold, mások szerint pedig valamiféle titkos amerikai fegyver, melyről a NASA-nak nincs tudomása, vagy nem közölhették az űrhajósokkal.

Furcsa mód, a legvalószínűbb feltételezés, hogy egy földönkívüli eredetű űrhajó vagy szonda. A jeleségről készült videó itt tekinthető meg.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek