2022. szeptember 29. csütörtök

Videó! A pap meg akarta áldani a gyereket. A kislány reakciója mindenkit lesokkolt

- Advertisement -

A gyerekek bármikor képesek meglepni minket. Nem színlelnek, nem játszadoznak. A reakcióik hitelesek és ösztönösek. Szokták is mondani, hogy a gyerek és a részeg ember őszinte csak igazán. Szinte minden szülőnek van legalább egy videója a gyermekéről, amikor valami eszetlenséget művel. Ezeket jó visszanézni évekkel később. Okozhat pár önfeledt percet az ilyen jellegű nosztalgiázás.

Mindenki máshogy próbál online népszerűségre szert tenni. A legtöbb esetben ezek az erőfeszítések kudarcot vallanak, de olyan is előfordulhat, hogy teljesen váratlanul kap fel az internet egy videót, képet. Az a jó a gyerekekkel kapcsolatos témákkal, hogy nem erőltetett. A piciknek egyszerűen megvan a tehetsége hozzá, hogy spontán, őszintén és viccesen reagáljanak le egy szituációt.

Ebben az esetben is pont ez történt.

- -

Egy kolumbiai kislány reakciója hatalmas szenzációt váltott ki. A felvétel egy templomi ünnepségen készült. Egy apró gesztus nevetésre késztette a papot.

A videó természetesen a TikTokról származott eredetileg. A felvételen egy kislány látható, aki édesanyjával a paphoz vonul áldásért. A maszkokból ítélve mostanában készülhetett. A pap a gyermek feje fölé tartja a kezét és épp mondja az áldást, amikor a kislány ad neki egy “pacsit”. Mindenki elnevette magát, még a papot is sikerült kizökkenteni a szertartásból. Kifejezetten nehezére esett befejeznie az imát.

Nyilván ebben nincs semmi rossz. Ez egy gyermeki, bájos reakció volt. Mondjuk sok pap lenne, aki továbbra is szigorúan venné a szertartást.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek