2022. december 2. péntek

Újabb haláleset! – Húsz perccel a vakcina beadása után a páciens szíve megállt

- Advertisement -

Újabb haláleset történt a koronavírus elleni oltás után. Mindössze húsz perccel a vakcina beadása után a beteg szíve leállt.

Mióta megkezdődtek a koronavírus elleni oltások jó néhány haláleset történt az oltóanyag beadása után. Bár ezekről az esetekről senki nem kíván nyilatkozni, a kormányok és a gyógyszergyárak komoly statisztikákat vezetnek. Továbbá azt is elmagyarázták, hogy a beoltottak halálának nem kell összefüggésben állnia az oltásokkal. Egyelőre még nem lehet biztosan azt állítani, hogy a vakcina okozta a halált, ezért a szakemberek még folyamatosan kutatnak.

Ugyanakkor az emberek úgy vélik, a tények magukért beszélnek és nincs szükség további magyarázkodásokra. Az Állami Egészségügyi Felügyelőség a nem megfelelő vakcinareakciókról szóló legfrissebb jelentés információkat tartalmaz a koronavírus elleni oltások áldozatairól. Lengyelországban jelenleg 1393 bejelentés érkezett az oltás utáni mellékhatásokról. Ezek közül 1174 esetben csak enyhe tünetek jelentkeztek.

- -

Az orvosok jelenleg attól tartanak, hogy súlyos következményei lesznek annak, ha az embereket helytelenül oltják be. A vakcinagyártók használati utasítása szerint az oltóanyagot izomba kell beadni, így felmerült annak a lehetősége is, hogy jó néhány vakcinát rosszul, csak bőrbe adtak be.

A varsói páciens esete rendkívüli módon aggasztja az embereket, mert veszélyesnek tartják a vakcina beadatását. A férfinak hirtelen, mindössze húsz perccel az oltószer beadása után leállt a szíve. A beteget a kiérkező mentősök újraélesztették, majd kórházba szállították, de ezt követően elhunyt.

A beteg halálának részletei még nem ismertek, de a férfinak korábban volt már szívrohama és egyéb társbetegségekkel is küzdött. Nagy valószínűséggel orvosa tévesen állapította meg, hogy betegének beadható a vakcina.

A szakértők mindenkit biztosítanak afelől, hogy a legtöbb esetben a mellékhatások enyhék, de azzal nem érhetünk egyet, hogy a súlyos szédülés vagy éppen a részleges arcbénulás enyhe mellékhatásnak minősülne.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek