2022. november 29. kedd

Tragédia! Online óra közben, a diákok szeme láttára esett össze és halt meg a tanárnő

- Advertisement -

Sokkoló élményben volt része egy Bács-Kiskun megyei iskola tanulóinak. Szörnyű tragédia történt, miközben online tanórán vettek részt. 52 éves tanárnőjük óra közben hunyt el.

Hétfőn reggel történt a haláleset egy online megtartott tornaórán. A tanárnő húsz diák szeme láttára lett rosszul és halt meg. Egyik diákja elmondta, körülbelül tizenöt perc telhetett a tanórából, amikor a tanárnő szemei fennakadtak és leesett a székről. A tanulók ezt látva kiabálni kezdték a nevét és telefonon is megpróbálták elérni, de sikertelenül.

A nő férje benyitott a szobába és megkísérelte újraéleszteni feleségét, de sajnos sem ő, sem pedig a hamar helyszínre érkező mentősök nem jártak sikerrel. A férj nem kapcsolta ki a kamerát, így a diákok nyomon követték az eseményeket, amíg egyikük meg nem szakította a videohívást.

- -

“A percek alatt helyszínre érkező mentők átvették az ott tartózkodó férfitól az ötvenes éveiben járó nő újraélesztését, akivel a mentésirányító a mentők kiérkezéséig végig telefonos kapcsolatban volt, sajnos a hosszas újraélesztés ellenére sem sikerült megmenteni az életét” – írta az Országos Mentőszolgálat.

Egy diák így nyilatkozott tanárnőjéről: “Mindig életvidám, nagyon kedves és szerethető személyisége volt. Mindemellett következetesen végezte a munkáját, tényleg mindenki szerette. Felfoghatatlan számunkra, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen megtörténhet”.

Az elhunyt tanárnő egy végzős osztály osztályfőnöke is volt. A történtek előtt mindenki értetlenül áll, az iskola pedig kegyeleti okokra hivatkozva nem nyilatkozott.

Állítólag a tanárnő epilepsziával küzdött és korábban szívultrahangon is járt. Halálának pontos okát még nem lehet tudni. Makai Gábor, klinikai szakpszichológus azt mondta, a diákok számára fontos lenne, hogy egy terapeuta vagy egy pszichológus segítse feldolgozni az őket ért traumát.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek