2022. november 29. kedd

Titokzatos férfi pihengetett Tolvai Reni hasán – Vajon ez valóban annak a jele, hogy szakítottak Kállay-Saunders Andrással?

- Advertisement -

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a Megasztár 5. szériájában találkozott először egymással 2010-ben. Az emberek már akkor is nagyon szépnek tartották őket egymás mellett, de örömük még nagyobb volt mikor megtudták, hogy az énekesek hivatalosan is összejöttek.

Azóta nagyon sok év telt el, szó szerint több, mint egy évtized, s ez idő alatt szerelmük töretlen volt. Tény és való, hogy a pár nem igazán engedte be a médiát a magánéletükbe, mégis sok rajongó tudta, hogy együtt vannak, mert olykor-olykor megosztottak egymásról egy-egy képet. Ránézésre is úgy tűntek, mint akik tökéletes összhangban élnek együtt, ám az utóbbi időben valami megváltozott.

Se Reni, se András oldalán nem lehet új, friss közös képeket felfedezni, s a legutolsó melyet közzétettek az is márciusban volt. Persze nem csak ez az egy dolog tűnt fel az énekeseknél, hanem az is, hogy András megváltoztatta frizuráját, melyről köztudott, hogy egy korszak lezárását is szimbolizálhatja, valamint Reni kétszer is elment nyaralni András nélkül.

- -

Ez a változás lehet annak a jele is, hogy a Reni és András szakítottak egymással. Egy korábbi interjúban Reni elmondta, hogy még vár arra, hogy András megkérje a kezét, ám ez a pillanat még nem érkezett el és valószínűleg már nem is fog.

Ha ez mind nem lenne elegendő bizonyíték, akkor valóban szakításról árulkodhat Reni legutóbbi Instagram story bejegyzése, melyben egy új férfival tölti görögországi utazását. Ez a fiatalember pedig nem más, mint Kiss Márk, Reni stylistja, aki sok-sok éve áll munka és “baráti” kapcsolatban az énekesnővel. Ezt bizonyítják azok a közös képek, melyeket bizonyos időközönként megosztanak.

Íme az ominózus kép, mely Reni állítólagos továbblépését szimbolizálja.

András és Reni még nem kommentálta a pletykákat, ám amint ez megtörténik frissítjük cikkünket.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek