2022. szeptember 29. csütörtök

Te kitalálod, melyik énekesnő SUP-ozik a fotón?

- Advertisement -

A hírességekről rengeteg fotó készül, ám nem mindegyiken szerepelnek egész alakban. Néhányuknak vannak azonban olyan személyiségjegyei, amik alapján akár arc nélkül is felismerjük őket. Azonban ez nem mindig olyan egyszerű, hiszen egy tökéletes test, egy formás alak alapján a sok világsztár közül nehéz megtippelni a jó megfejtést. Kivéve persze akkor, ha egész nap az interneten szörfölsz vagy bújod a bulvár újságokat és mindenkit tetőtől talpig pontosan ismersz.

Annyit elárulunk, amit cikkünk címéből is tudhatsz, hogy egy híres énekesnőről van szó, aki egyébként néhány filmben megcsillogtatta színészi tehetségét is. Volt férjnél, hozzáment egy énekeshez, akitől aztán elvált. Párkapcsolatban állt már színésszel, rapperrel, koreográfussal és tavaly nyáron már betöltötte ötvenedik életévét.

Kora egyáltalán nem látszik meg rajta, nyugodtan letagadhatna minimum tíz évet. Alakja kifogástalan, az énekesnő még túl az ötvenen is rendkívül dögös. Te ennyiből kitalálod, kit látsz a képen?

- -

Kire tippeltél? Görgess lefelé és nézd meg a helyes választ!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Igen, ő bizony Jennifer Lopez, akivel napjainkban tele vannak a bulvárlapok és az internet is. Magazinok címlapjain szerepel dögös alakjával és persze koncertezne a világ minden táján, ha éppen nem lenne koronavírus-járvány.

Ezúttal viszont nem talpig estélyiben és kisminkelve látható a képen, hanem bikiniben SUP-ozik, amiből az is kiderül, hogy rendkívül sportos alkat.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek