2022. november 29. kedd

Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra szülői örömök elé néznek

- Advertisement -

Tápai Szabina és Kucsera Gábor hatalmas bejelentést tett. A világbajnok kajakozó és az egykori kézilabdázó családja ismét bővül, ugyanis Szabina gyermeket hord a szíve alatt.

A házaspár a harmadik gyermekét várja, aki júniusban jön majd a világra. Szabinának és Gábornak van egy hétéves kisfia, Beni és egy két éves kislánya, Milla. A pár a Story magazinban osztotta meg a jó hírt a nagyvilággal. A róluk készült fotón már jól látható Szabina gömbölyödő pocakja.

“A pozitív terhességi teszt a konyhaasztalon fogadta Gábort. Amikor nem jött meg a menstruációm, azonnal csináltam egy tesztet. Egyértelműen pozitív lett, amin nem kellett volna meglepődnöm, elvégre nem szedtem fogamzásgátlót, egyébként is mindkét gyerekünk könnyen fogant. Mégis meglepődtem, hogy ilyen hamar összehoztuk a babát. Örülök nagyon. Hamarosan 35 éves leszek, Gábor 38 múlt, ez a kor ideális a harmadik gyerekünk vállalására. Jóllehet Milla az első két évében nem igazán hagyott aludni minket, az elmúlt két hónapban már nyugodtak az éjszakáink” – mondta a várandós édesanya a Story-nak.

- -

Szabina azt is hozzátette, hogy mostani terhessége a legkimerítőbb számára. Azt mondta, ha ez lenne az első terhessége, akkor több gyermeket biztosan nem vállalna, mert egész nap rosszullétek gyötrik.

Kucsera Gábor elmondta, hogy sokkot kapott a hírt hallatán.

“Szabályosan lefagytam. Apaként is maximalizmus jellemez, egyből felvetődött bennem, vajon elég felkészült vagyok-e a családbővítésre. De akárhogy is, a legjobbat fogom kihozni magamból.”

A kajakozó elmondta, hogy tudja, nehéz időszak elé néznek, de a gyerekek megadják neki a kellő erőt.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek