2022. november 29. kedd

Szörnyű baleset: A négyéves gyerek kirepült az autóból, anyja pedig a roncsok közé szorult

- Advertisement -

Vannak emberek, akik fiatalon még nem figyelnek annyira oda a vezetésre, a vezetési stílusra, hogy előzékenyek legyenek és a többi. Amint viszont gyerekük születik teljesen megváltoznak. Már nem lesz fontos, hogy 10-el többel menjenek, már nem akarnak versenyezni egy mellettük elhaladó sportkocsival és már nem csinálnak hajmeresztő előzéseket, mint régen. Mindent megtesznek, hogy a lehető legbiztonságosabban vezessenek, mindezt azért, hogy gyermekükre vigyázzanak.

Viszont vannak esetek, mikor a legkörültekintőbb vezetéssel sem lehet megúszni egy balesetet. Ez van, hogy egy másik sofőr hibája, van, hogy egy útra szaladt állaté, de olyan is előfordul, hogy meghibásodás lép fel, és az autó irányíthatatlanná válik.

Március 5-én egy édesanya és 4 éves gyermeke tartott Gosławice felé, mikor elvesztette uralmát a jármű felett és hirtelen lehajtott az útról. Az autó egyszer csak felborult és elkezdett gurulni majd egy fának ütközött.

- -

A helyi lakosok kiszúrták, hogy néhány méterre a felborult személygépkocsitól egy 4 éves gyerek ül az úton. Az emberek azonnal odaszaladtak és akkor pillantották meg édesanyját a kocsiba szorulva.

Azonnal értesítették a mentőket és a gosławicei önkéntes tűzoltóság tagjai is kiérkeztek a helyszínre. A tűzoltóknak úgy kellett kivágni a roncsok közül az édesanyát, majd egy mentőhelikopter segítségével a krakkói kórházba vinni.

Mind az édesanyát, mind a gyermeket beszállították a kórházba.

A 28 éves nő mell és fejsérüléseket szenvedett, míg a fiát a lábán érte néhány ütés. A rendőrség elkezdett nyomozni az ügyben, és kiderült, hogy az anyának nem volt vezetői engedélye.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek