2022. november 29. kedd

Szívszorító! 37 ember életét mentette meg az autóbalesetben elhunyt egyéves kisfiú

- Advertisement -

Autóbalesetben hunytak el, 37 életet mentett meg szervdonorként az egyéves kisfiú.

Stephen Schaefer az egész családját elveszítette egy autóbalesetben, melynek helyszíne a Kentucky állambeli Henderson volt. Felesége a 24 éves Braelen Scaefer vezette az autót. A járműben utazott még Weston Schaefer is, a pár egyéves kisfia valamint két corgi kutyusuk is.

Tragikus baleset történt. Összeütköztek egy másik autóval. Az azt vezető 62 éves Vickie Reutter is szintén belehalt az ütközésbe.

- -

Stephen az események után így nyilatkozott: “Nem ébredhetek többé arra, hogy reggel látom a kis Weston gyönyörű, mosolygós arcát. Nem ébreszthetem a feleségemet azzal, hogy: Ébresztő szerelmem, ideje dolgozni menni. “

“Fantasztikus anya volt. Nemcsak a feleségem, hanem a barátom, ivócimborám, bizalmasom. Nem szabad feladnom, muszáj folytatnom tovább. A kis Westonnak azt mondanám, hogy legyen jó kisfiú, de egyébként is mindig az volt. Bárcsak elmondhatnám neki, hogy mennyire szeretem. Örökké vigyázni fognak rám fentről…”

A feleség, Braelen a kórházba szállítás közben halt meg, a kis Weston pedig vasárnap aludt el örökre.

“A rokonok, ismerősök sem tudtak egy szót sem szólni. Erre nincsenek szavak. Elképzelhetetlen a fájdalom, amit érzek. Mindenkinek azt üzenem, hogy nem baj, ha nem mondanak semmit. Belőlem sem jönnek szavak…”

“Az egyik legrosszabb érzés ilyenkor, hogy ösztönösen a feleségedhez fordulnál, ha ilyen tragédia ér. De nem tudsz… Már nincs veled. Aggódsz és őrlődsz. A párod támogatására vágysz, de ő már nincs…”

Weston halálát agykárosodás okozta. Az orvosoknak azonban feltűnt, hogy a kisfiú egyébként nagyon egészséges volt.

“Nincs már velem, de az orvosok azt mondták, hogy a szíve nagyon erős, jó állapotban vana tüdeje, veséi és még a vércsoportja is 0+. Olyan érzés volt, mintha Weston szólt volna hozzám, hogy ez az, amit akarok apa…”

A kisfiú egy hét alatt 37 ember életét mentette meg szervdonorként. Az apa, Stephen elindított egy Weston’s Warriors (Weston harcosai) nevű szervezetet, mely azt tűzte ki céljául, hogy felhívja a figyelmet a szervdonorok szükségességére.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek