2022. szeptember 29. csütörtök

Szerinted melyik pár a legboldogabb? – Válaszod elárulja, milyen a kapcsolatod

- Advertisement -

Nap, mint nap verbálisan kommunikálunk egymással, ám nem minden esetben van szükség szavakra ahhoz, hogy elmondjuk, amit szeretnénk. A haptikus kommunikáció éppen ilyen. Ez a fajta kommunikáció az érintésen alapul. Ez alapján pedig rengeteg dolgot árul el a párokról az, hogyan érintik meg egymást, például egy egyszerű séta közben.

Néhány apró, egyszerű érintésből sok minden kiderül, te pedig most tesztelheted magad és a párkapcsolatod. Csak annyi dolgod van, hogy a hét kép közül válassz egyet! Válaszd ki azt, amelyiken véleményed szerint a legboldogabb pár szerepel.

1.

- -

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Ha az első párt választottad

Büszke vagy a párodra és az egész világgal tudatnád ezt. Egy független, erős nő vagy, akit egyáltalán nem érdekel mások véleménye. Számodra csak az a fontos, hogy jól érezzétek magatokat a partnereddel. A társad hajlandó elkötelezni magát melletted, értékeli kapcsolatotokat és igyekszik azt minél tökéletesebbé tenni. Egymással őszintén tudtok beszélni és nyitottak vagytok.

Ha a második párt választottad

Az a mondat, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy nő, pontosan jellemzi a kapcsolatotokat. Minden helyzetben odafigyelsz a legapróbb részletekre is, nem hagyod magára a férfit, akit szeretsz. Mellette vagy a legnehezebb pillanatgokban is és együtt oldjátok meg a felmerülő problémákat. Veled együtt könnyebben néz szembe az akadályokkal, ugyanis rengeteg erőt ad neki a szerelmed és a támogatásod.

Ha a harmadik párt választottad

Kapcsolatotokban a férfi viseli a nadrágot, ő irányít. Ugyan felelősségteljes ember, mégis túl heves alkat, de mivel te ennek ellentettje vagy, békés és nyugodt természeteddel könnyen lecsillapítod. Párod gondoskodik mindkettőtökről, te pedig az egyensúlyt és a harmóniát viszed életébe.

Ha a negyedik párt választottad

Ahogy a férfi karjaiban tartja a nőt és öleli arra utal, hogy meg akarja védeni őt, mellette akar lenni és támogatni akarja őt. Ha ezt a képet választottad, akkor ez jellemzi a kapcsolatotokat. Lerí rólatok, hogy kölcsönösen szeretitek és tisztelitek egymást. Nem kérdés, hogy teljes mértékben megbíztok egymásban. Ezek mind-mind irigylésre méltóvá teszik párkapcsolatotokat.

Ha az ötödik párt választottad

Ez a kép arról árulkodik, hogy párkapcsolatod harmonikus és mindenben támogatjátok egymást a pároddal. Minden egyes együtt töltött perc ajándék még akkor is, ha csak elmentek közösen sétálni, bevásárolni vagy otthon megnéztek egy filmet. Ti ketten tökéletesen passzoltok egymáshoz.

Ha a hatodik párt választottad

Nyilvánosan ugyan nem fejezitek ki, mit éreztek egymás iránt, a kép mégis azt árulja el, hogy tisztelitek egymást. Úgy gondoljátok, nem kell az utcán vagy valamelyik közösségi oldalon világgá kürtölni, hogy együtt vagytok, szeretitek egymást és így tovább. Amikor kettesben vagytok nagyon romantikus a hangulat, hiszen imádjátok és értékelitek egymást.

Ha a hetedik párt választottad

Ha valaki rátok néz, azt gondolja, ti vagytok a tökéletes páros. Biztosan sok képetek van és a nyilvánosság előtt is kimutatjátok, mit éreztek egymás iránt. Az érdeklődési körötök is közös és éppen ez az, ami miatt soha nem fogtok majd unatkozni egymás mellett.

Illik rátok a leírás?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek