2022. szeptember 29. csütörtök

Sokkot kapott az apuka, miután 3 éves lánya közölte, hogy régen egy másik család tagja volt és halála után csatlakozott hozzájuk

- Advertisement -

Sokszor hallottunk már arról, hogy az állatok és a gyerekek érzékelik a paranormális jelenségeket. Számtalan cikk szól arról, mikor a szülők elmesélik, hogy gyermekük indokolatlan beszélgetésbe kezdett az üres szobában, illetve elmesélik, hogy kit láttak a szobában az éjszaka közepén. Ezek az esetek mindig megrémítik a szülőket, ám semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, mikor a gyermek a régi életéről mesél.

Egy édesapa megosztotta az interneten, hogy hároméves lánya arról mesél, milyen volt a családja az előző életében. Azt is hozzátette, hogy csak az elhalálozása után került bele jelenlegi családjába.

Dan Schrieber saját közösségi oldalán tette közzé a történetét miszerint gyermeke nyugodt szívvel mesélte neki régi életét. A kislány még a családtagok nevét is elárulta, mellyel még kísértetiesebb lett a lefekvés előtti beszélgetés.

- -

“Apu, nagyon régen nekem volt egy másik családom. Anyukámat Szocsinak hívták, engem pedig Anke-nak. Sajnos azonban meghaltam és most a Te családod tagja vagyok.”

Miután megosztotta a sztorit rájött, hogy nem ő az egyedüli szülő, aki hasonlót élt át. Posztja alá csak úgy záporoztak a kommentek, melyekben a szülők saját esetüket mesélték el.

Az egyik kommentelő a következőt írta hozzá:

“A 3 éves unokahúgom látott néhány fényképet a bányászok sztrájkjáról, és azt állította, hogy ott volt azon a tüntetésen.”

“A gyerekem hisztérikus sírásba kezdett. Megpróbáltam megnyugtatni, mire ő azt mondta nekem, hogy legutóbb itt hunyt el miután beütötte a fejét. Ezután részletesen leírta, hogy nézett ki a balesetkor.” – írta egy másik szülő.

“Hasonló beszélgetésen estem át a fiammal, mikor még kicsi volt.” – vallotta be egy édesanya.

“Szokta mondani, hogy mikor még Andrej volt…” – “Mikor egyik nap az Anasztázia című mesét néztük nyugodt szívvel mutogatta, hogy “Ott-ott éltem, mikor még Andrej voltam.”

Egy másik kommentelő elmesélte, hogy fia fél attól, hogy levágják a körmeit. Mint kiderült azért, mert mikor az előző életében katona volt, akkor eltávolították a körmeit.

Az egyik család “kísértetnek” becézte a lányukat, mivel rengetegszer mesélt korábbi életéről. – “Volt egy autóbalesetünk, amiben szerencsére senki sem sérült meg. Ő a legnagyobb nyugodtsággal közölte, hogy az egyik barátja azt mondta neki, hogy ez meg fog történni, de ne aggódjunk mert senkinek sem esik baja. “

“A három éves lányom rámutatott a dédnagymamamája fotójára és azt mondta: “Ez én vagyok”

Egy taxisofőr is becsatlakozott a kommentszekcióba, aki azt mesélte, hogy az egyik kis utasa szó szerint ráhozta a frászt, mikor közölte vele, hogy az a Claire’s bolt, ami mellett elhaladtak régen állatkereskedés volt, amit rendszeresen látogatott. Mint kiderült sok évvel ezelőtt valóban állatkereskedés volt ott.

Nektek vannak ilyen sztorijaitok?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek