2022. november 29. kedd

Sokkoló felfedezést tett a 18 éves lány, miután gyanús lett neki a falba épített tükör

- Advertisement -

Az ijesztő felfedezésről videofelvétel is készült.

Egy 18 éves amerikai lány és családja új otthonba költözött. Az arizonai ház nem volt szokványos és a család azt is tudta, hogy az előző tulajdonos állandóan bulizott.

A Mickelson család számára gyanússá vált a falba épített tükör a fürdőszobában, ezért úgy döntöttek, hogy kibontják a falat.

- -

A bontási műveletek elvégzése után kiderült, hogy egy kétirányú tükörről van szó. Ez azt jelenti, hogy egy másik szobából is át lehet látni rajta ugyanúgy, mint egy ablakon. Ám nem ez volt az egyetlen, ami sokként érte az új lakókat. Olyan szekrényekre és vezetékekre is rábukkantak, amelyek rejtett kamerákhoz csatlakoztak. Az előző tulajdonos bekamerázta az egész házat. A család tizennyolc éves lánya, Annabell az ijesztő felfedezést videóra vette és feltöltötte azt a TikTokra. A felvételt azóta már több, mint 2,8 millióan tekintették meg.

@annabellmickelson

I’m a little scared!! #hiddenwall #scary #cabinets #twowaymirror #walldestruction #curious #MyRoutine #fyp #viral #wtf #someonehelp #weird #strange

♬ Oh No – Kreepa

A videó alá rengeteg hozzászólás és kérdés érkezett, ezért a fiatal lány még több furcsaságról számolt be, egy újabb felvételben. Egyik szomszédjuk többször is bulizott együtt az előző lakóval, így elárulta, hogy a kamerák a hátsó bejárathoz vezetnek, ahol annak idején a partik vendégeit engedték be a házba. Annabell továbbá azt is hozzátette, hogy beköltözésük óta valaki többször is elment hozzájuk és a pénzét kereste náluk. A családnak az a gyanúja, hogy valahol a kertben huszonötezer dollárnyi készpénz van elrejtve.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek