2022. november 29. kedd

Sokkoló! Ezt a szörnyűséget húzták ki egy férfi torkából – Azt állítja, véletlenül nyelte le

- Advertisement -

Néha előfordul, hogy az ember félrenyel, de az, hogy teljesen véletlenül lenyeljen valamit, ami ráadásul nem is olyan kicsi, teljesen érthetetlen.

A következő videofelvétel futótűzként terjedt az interneten. Sokkoló, mit húz ki az orvos a 24 éves kolumbiai halász torkából. Az eset még január 22-én, pénteken történt, amikor a férfi horgászni ment.

A halász kifogott néhány halat, aztán ismét bedobta a horgot, de akkor történt valami. Ismét kapása volt. A kolumbiai férfi túl sok halat fogott és amikor ismét kapása lett, még az előzőt sem helyezte biztonságba. Ezért úgy döntött, amíg kihúzza a csalit bekapó halat, a másikat a szájába teszi. Ám az állat még annyira ficánkolt, hogy a férfi lenyelte, így a zsákmány elzárta a levegő útját.

- -

A halász még be tudott menni a Santander Herrera kórházba, de azt nem tudta elmagyarázni, mi történt vele. Az orvosok azonnal röntgenfelvételt készítettek és szóhoz sem jutottak, amikor meglátták, mi akadt a férfi torkán.

Szerencséjére a hal nem zárta el teljesen a torkot, így a férfi kapott némi levegőt. A sokkoló videón jól látszik, hogy az orvos csipesszel szedi ki az állatot a halász torkából. A hal tizennyolc centiméter hosszú volt. A hétvégén a kolumbiai férfi megfigyelés alatt állt, de szerencsére semmi komoly baja nem lett.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek