2022. december 2. péntek

Schobert Norbi magánnyomozókhoz fordult és perre menne a családját ócsárló Facebook-csoporttal

- Advertisement -

Schobert Norbertnek elege lett! A fitneszguru megelégelte, hogy gúnyt űznek belőle és családjából egy körülbelül húszezer tagú Facebook-csoportban. Norbi hangot adott véleményének, miszerint nem tűri tovább, hogy valótlan dolgokat állítsanak róla, családjáról és termékeikről.

A csoporttagok ócsárolják őt és családját, valamint termékeit is rossz színben tüntetik fel. Norbi nemcsak magánnyomozókat fogadott, hanem bírságon szeretné elismertetni igazát. Százmilliókra perelné a csoport tagjait, akik valamilyen módon becsmérelték őt és családját. Végleg le akar számolni azokkal, akik családját és termékeit a szájukra veszik a közösségi médiában, ezért pedig mindent meg fog tenni.

“Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz” – tett ígéretet a fitneszguru.

- -


Norbi azt nyilatkozta, hogy többször feltúrták már a kukát a házuk előtt, lefotózták, mi van benne, de arra is volt példa, hogy egyik termékébe raktak kukacokat és azt fényképezték le, majd rakták fel a közösségi oldalra.

“Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával” – mondta felháborodva Norbi.

A fitneszguru egy éve dolgozik két magánnyomozóval és három ügyvéddel azon a beadványon, ami első lépésként szolgál majd arra, hogy bíróság elé állíthassák a kötekedő felhasználókat. Ezek az emberek az IP-cím alapján megtalálhatók és Norbi nem adja fel, amíg el nem éri célját.

“Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni!” – fejezte be mondadóját.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek