2022. november 29. kedd

Putyint azonnal meg kellett műteni! Egy olasz lap szerint kórházban az orosz elnök

- Advertisement -

Az olasz La Stampa információi szerint egy héttel ezelőtt, a május 9-i győzelem napja ünnepsége után azonnal kórházba szállították Vlagyimir Putyint.

A politikust meg kellett operálni egy feltételezett rákos megbetegedés miatt.

Az információk szerint Putyin vérrákban szenved. A jelenleg médiában pörgő fotók még a kórházi kezelés előtt készített felvételek, amelyekkel fedezni próbálják az orosz elnök távollétét.

A Sky News szerint az orosz belbiztonsági ügynökség, az FSZB központja egy “szigorúan titkos” feljegyzést” küldött minden regionális igazgatójának. Ebben az állt, hogy ne bízzanak az elnök halálos állapotáról szóló pletykákban. Utasításba adták, hogy oszlassanak el minden erre irányuló pletykát, ami a helyi FSZB-egységeken belül elterjedhet.

- -

Christo Grozev, a Bellingcat nevű oknyomozó honlap vezető újságírója szerint az utasítás pont az ellenkezőjét váltotta ki, és az FSZB tisztjei rögtön elhitték, hogy Putyin halálos beteg.

A New Lines magazon több “bizonyítékot” is összeszedett az orosz elnök betegségének bizonyítására. Szokatlan járás, testmozgás és Putyin külseje is megváltozott. Az arca lényegesen puffadtabb, amin gyógyszeres kezelésnek a jele.

Putyin mindig is nagyon fittnek tűnő, kissé sovány külsejű ember volt. De az elmúlt néhány évben úgy tűnik, hogy az arca és a nyaka kiterebélyesedett. Cushingoid megjelenésnek hívják, és ez összeegyeztethető a szteroidhasználattal.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek