2022. december 2. péntek

Norbi megint beszólt a túlsúlyosoknak: Nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó

- Advertisement -

Schobert Norbi megint nem bírt magával és sikerült egy olyan kellemes megjegyzést tennie, amellyel ismért kiverte a biztosítékot a magyaroknál.

Norbi az egyik legmegosztóbb celebünk. Azt soha, senki nem vitatja, hogy mit ért el az életében. Szinte kisemberből lett vagyonos, mindenki által ismert médiaszemélyiség. Edzős videók, táplálkozási trükkök, tanácsok és egy komplett brand trónján csücsül. Valljuk be, hogy ért ahhoz, amit csinál. A gondok nem itt kezdődnek, hanem azzal, hogy nem is olyan ritkán kijelent valamit a közösségi oldalakon, interjúkban, amikkel kiváltja a népharagot.

Legutóbb felült a maszkokban található fonálférgek kacsára is, most pedig a Fókuszban szólt egy olyat, amitől az állunkat keressük.

- -

Az ideális testsúlyról és alkatról volt szó, majd megjegyezte, hogy a sokak által ismert mondás hülyeség és csak az elhízott férfiak nyugtatják magukat vele.

“Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez “a férfi 100 kilónál kezdődik” mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál.”

Arról is beszélt, hogy az idő haladtával miként alakul a túlsúly egy férfin.

Egy bizonyos kor után, ha hízunk, akkor én úgy szoktam mindig hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt egy jó kis csimpánzcsöcsöm. Amikor ültem, lógott a csöcsöm és a strandon már nem akartam leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon egy koktélra lógó cs*ccsel. Ez undorító és bizony nagyon kemény munkát fektettem abba bele, hogy visszamenjek erre a 70 kilómra. Most roppant büszke vagyok.”

A felnőtt magyar lakosság 30 százaléka túlsúlyos. Ez az arány már a 15-16 éves lányoknál is megfigyelhető. A 65 éveseknél idősebbek között 10 emberből 8 elhízott. Magyarán kijelenthetjük, hogy Norbi legutóbbi megjegyzése nem aratott osztatlan sikert. Elég rendesen megforgatta a kést egyes emberek lelkében.

Tény és való, hogy az elhízás egy komoly egészségügyi probléma, mellyel szemben cselekedni kell. A probléma inkább azzal van, hogy egy ilyen volumenű médiaszemélynek óvatosabban kellene fogalmaznia, különben tovább nő a gyűlölködők létszáma.

Mit gondoltok erről? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek