2022. szeptember 29. csütörtök

Monica Bellucci lánya szinte már profi modell – Deva még csak 16 éves

- Advertisement -

Monica Bellucci, olasz modell és színésznő kétségtelenül a ’90-es és a 2000-es évek női ideálja volt, aki pillanatok ujja köré csavarta a férfiakat. 1999-ben hozzáment Vincent Casselhez, de 2013-ban a pár elvált. Két lányuk született, Deva 2004 szeptemberében, Léonie pedig 2010-ben látta meg a napvilágot.

Monica még csak tizenhárom éves volt, amikor modellkarrierbe kezdett, így nem meglepő, hogy lánya, Deva is édesanyja nyomdokaiba lépett. Csak tizennégy éves volt, amikor szerepelt a Dolce & Gabbana kampányában. Monica Belluci korábban több alkalommal is dolgozott a Dolce & Gabbana csapatával, így nem véletlen, hogy lánya karrierjét is támogatja, segíti.

“Ez csak egy kampány. A lányom ugyanúgy jár iskolába, viszont már meg akarta tapasztalni, milyen érzés modellként dolgozni. Azt hiszem, be akarta bizonyítani, hogy ennyi idősen simán tud már dolgozni és elég érett ahhoz, hogy felnőtt emberekkel dolgozzon együtt” – nyilatkozta akkor a színésznő.

- -

Deva először 2020 októberében pózolhatott az Elle címlapján, 2021 februárjában pedig másodszor is megmutathatta magát a magazinban. A színésznő maga is megosztotta a lányáról készült címlapfotót, ami alá rengeteg dicsérő hozzászólás érkezett. Sokan írták, hogy Deva mennyire gyönyörű és nagyon hasonlít édesanyjára.

Deva Cassel, Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya már tizenhat éves. A tinédzser tudatosan belevetette magát a divat világába. Deva ragyogó mosolyával és angyali arcával kampányokban szerepelt és a Shine parfüm arca volt.

Ezen kívül láthattuk Devát az Elle címlapján is pózolni tavaly októberben. Most pedig büszkén mutatta meg követőinek 2021-es címlapfotóját.

Már régóta sejthető volt, hogy a divatipar nem hagyja figyelmen kívül őt. Az egyetlen kérdés az volt, mikor kerül fel egy óriásplakátra, mikor láthatjuk egy reklámban vagy éppen a kifutón. Nos, eljött a pillanat, Deva fotója címlapra került.

Deváról tökéletes képek készültek.

A tizenhat éves lány alakja kifogástalan.

Szerintetek is hasonlít az édesanyjára?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek