2022. december 2. péntek

Mit látsz a képek? Megmondjuk, hogy milyen a pszichológiai állapotod…

- Advertisement -

A pszichológusok rengeteg módszert alkalmaznak, hogy megállapítsák, milyen a személyiségünk, mik a pozitív tulajdonságaink és mik a gyengeségeink. Most egy képet mutatunk nektek, amit nem mindannyian látunk ugyan úgy, az alapján, hogy mit láttál meg először a képen, sok mindent elárul rólad!

Nézd meg ezt a képet jó alaposan és próbáld megjegyezni a fontos részeket.

Ha megvan akkor görgess lejjebb…

- -

Az egyik eset, hogy egy barlangot láttál rajta:

Kiegyensúlyozott, csendes ember vagy aki csak a dolgok jó oldalát látja meg. A saját belső erőd és az optimizmusod miatt a negatív helyzetek nincsenek hatással rád sőt a legtöbb esetben egyszerűn el is kerülnek. Ismerőseid, barátaid gyakran kérik ki a véleményedet és gyakran hívnak segítségül.

Ha két UFO-t láttál a képen:

Ideges típus vagy mindig az összeomlás szélén állsz, a stressz alacsony érzékenységi szintje egészségügyi problémákhoz vezethet. Olyanokhoz mint az álmatlanság vagy gyakori rémálmok. Ne engedd, hogy minden kis dolog felbosszantson és még véletlenül se fojtsd magadba az érzéseidet.

Ha egy földönkívüli arcát láttad a képen:

Hajlamos vagy a legkisebb dolgokból is problémát csinálni és mivel mindenen felhúzod magadat folyamatos stresszben éled a mindennapjaidat. Tanuld meg elengedni a dolgokat és ne pazarold az energiád felesleges dolgokra. Ha mégis nagyon bestresszelnél valamin, akkor próbálj légzési gyakorlatokat végrehajtani (valóban képes segíteni). Végy mély levegőt az orrodon és lassan fújd ki a szádon…

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek