2022. szeptember 29. csütörtök

Mindenkinek ezek a termékek kellenek. Tömegek rohanták le a Tesco-t és az Aldi-t.

- Advertisement -

Mindig meg van az aktuális slágertermék. A nyár és a forróság most azonban megdobbantotta a keresletet egyes termékek iránt.

Alapvetően a jégkrémek a sör szezonja van. Arról nem is beszélve, hogy most egy gombóc fagyi ára 400 forint körül mozog. Sok olyat látni, hogy valaki lemegy egy doboz jégkrémmel és a parton kanalazza. Érthető, hiszen két gombóc árából egy teljes tégelyt lehet venni bármelyik üzletben.

Pörögnek a kerti grillezéshez és napozáshoz használatos termékek is. A fagylaltok iránt ugrásszerűen megnőtt a kereslet. Ez egyértelműen a kánikulának tudható be.

- -

A koronavírus miatti bezártság kihozta belőlünk a vágyat, hogy minél több időt töltsünk a szabadban és a barátaink társaságában. Érdekesség, hogy a nyár elején a szokásosnál gyengébb eladások voltak ezeket a termékeket illetően.

A Balaton környékén júniusban és júliusban ugrásszerűen megnő a vásárlószám-növekedés. A Tesco-tól kapott információink szerint egy júliusi esős hétvégén nagyobb bevétele van az áruháznak, mint karácsony környékén. Ez annak is betudható, hogy a strandról elmenekülő emberek unalmukban a bevásárlóközpontokban keresnek menedéket az eső elől.

A járványhelyzet enyhülése miatt az emberek bátrabban járnak boltokba.

Az idei slágertermékek egyértelműen a napernyő és a ventilátor. Ezekből gyakran teljes készletek tűnnek el egyik napról a másikra. Ezek eladási növekedése a duplájára nőtt. Az üdítők növekedése 20 százalékkal emelkedett. Egyes üzletekben hiány van ezekből a termékekből.

A pénzcentrum információi szerint a medence, medence kiegészítők, klímák, ventilátorok, grill termékek iránti érdeklődés rendkívül megnőtt. A legjelentősebb fejlődés a nagyobb kiszerelésű jégkrémek esetében figyelhető meg. Itt 200%-ról beszélünk.

Ezek mind a hőmérséklet-emelkedés számlájára írhatók.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek