2022. szeptember 29. csütörtök

Minden hazugság volt? – Durva elmélet kapott szárnyra Az oroszlánkirályról

- Advertisement -

Gyermekkorunk egyik kedvenc rajzfilmje, Az oroszlánkirály bizony hagy némi kívánnivalót maga után. Emlékszel, amikor Mufasát agyontaposta a gnúcsorda? De mi történt az oroszlánnal ezután? Nos, egy srácnak elképesztően bizarr válasza van a kérdésre, ezt pedig meg is osztotta a TikTokon.

A TikTok egyik felhasználója meg van győződve arról, hogy Zordon ette meg Mufasát azt követően, hogy az oroszlánt magával sodorta és összetaposta a gnúcsorda. Christian Jones azért készítette el videóját, mert úgy véli, rendkívül furcsa, hogy a történetből nem derül ki, mi történt Mufasa holttestével.

Az utolsó jelent, amiben Mufasa látható az, amikor Simba odamegy édesapja testéhez és rájön, hogy az állatok királya nem élte túl a gnúcsordával való találkozást.

- -

A fiatal srác kezdetben azt gondolta, valamilyen állat fogyasztotta el a kis Simba apjának élettelen testét, ám rákeresve erre az interneten kiderült, hogy az állatok, még a hiénák sem esznek oroszlánhúst. Ugyanakkor a ragadozókról köztudott, hogy dominanciájukat kiemelve megeszik elhullott riválisukat, ez pedig az oroszlánoknál is így van.

Innen aztán már egyenes út vezetett a teóriához, miszerint Zordon ette meg Mufasa maradványait. Erre utal az is, hogy a barlangjában jó kedvűen játszadozik egy koponyával, a földön pedig csontok hevernek.

Továbbá Christian ismét segítségül hívta legjobb barátját, a Google-t és megnézte, hogy néz ki egy oroszlán koponyája. A mesében látott koponya pedig meglepő hasonlóságot mutatott azzal a koponyával, amivel Zordon boldogan játszik. Vagyis, szinte egyértelműen kijelenthető, hogy a Zordonnál látott földi maradványok Mufasához tartoznak, Zordon tehát megette bátyja holttestét.

@classyking0

Me and @notalexislol just figured this out #fyp #foryou #lionking #simba #mufasa

♬ Browser History OST – Jai P.

A TikTokon már több, mint kétszázezren tekintették meg Chris videóját, 2,4 millióan kedvelték azt és 56 ezer hozzászólás érkezett alá. Később a Twitteren is terjedni kezdett elmélet.

Mufasa halála volt az egyik legmeghatóbb jelenet Az oroszlánkirály című mesében, így nem véletlen, hogy sokan reagáltak a bizarr teóriára. A hozzászólásokat olvasva pedig kijelenthetjük, hogy többen egyet is értenek az elmélettel.

“Még sosem döbbentem meg ennyire.”
“Zordon gonosz. Tuti, hogy ezt tette. Bármilyen gaztettre képes.”

“Zordon már hivatalosan is a leggonoszabb rajzfilmes karakter.”
“Úristen, most még jobban utálom Zordont.”

“Az egész gyerekkorom egy hazugság volt.”

Ugyanakkor vannak olyanok is, akik nem hisznek ebben az elméletben. Az egyik kommentelő szerint a koponya nem oroszláné, hanem páviáné volt és Mufasát “annál a folyónál temették el, ahol Simba is volt”. Többen írták, hogy egyetlen állat sem eszik oroszlánt, még az oroszlánok sem. Sőt, akadtak olyanok, akik szerint az oroszlánok sosem halnak meg egyedül, a falka pedig nem engedi, hogy más állatok elfogyasszák a tetemet.

Ti mit gondoltok erről?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek