2022. szeptember 29. csütörtök

Mészáros Lőrinc lefogyott és divatosabban öltözik. Így készül az álomesküvőre

- Advertisement -

Mi másról is szólna a sajtó, mint arról, hogy nem olyan rég eljegyezték Várkonyi Andreát és kihez máshoz menne hozzá, mint Mészáros Lőrinchez. Andrea magánéletével kapcsolatban rengeteg pletyka keringett. Egyesek szerint gyermeket várt, de ezt cáfolta egy közösségi oldalon posztolt bejegyzésben. Az álompár kapcsolata nem volt publikus.

Bár Várkonyi Andrea szerelmi életét rendszeresen boncolgatja a bulvársajtó, a történtek hallatán az egész ország felkapta a fejét.

Érdekes, hogy Andrea, A Szilvay Attillával kötött, majd tönkrement házassága után kijelentette, hogy soha többé nem szeretné kitenni magát ilyen megpróbáltatásoknak. Rendkívül megviselte a válás 2006-ban. Bochkor Gáborral sem házasodtak össze. Együtt voltak, közös gyerek is született, de a menyegzőre sosem került sor.

- -

A tévés azonban átértékelhette a korábbi kijelentését, hiszen már tervezgetik az álomesküvőt. Hogy ehhez elég volt a puszta szerelem, vagy kellett hozzá Lőrinc 480 milliárdos vagyona, azt nem tudjuk.

A páros gőzerővel készülődik az esküvőre. A lagzikat elvileg május 28-án engedélyezik, úgyhogy a pár szeretne minél hamarabb egybekelni. Közben készül a hárommilliárdot érő luxusvilla is a Széchenyi-hegyen. Ebből gyakorlatilag turistalátványosság lett, melyet kénytelenek voltak elrejteni a kíváncsiskodók elől. Egy sűrű szövésű zöld hálóval vonták be. Egyesek csúnyán bírálják a gigászi építkezést, melyet az adófizetők pénzéből valósítanak meg.

Egyesek szerint hatalmas átalakuláson ment keresztül Mészáros Lőrinc, mióta Várkonyi Andrea a párja. “Divatosan öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett” – állítja a Blikk egyik informátora. Ezek szerint az ország leggazdagabb embere alaposan megváltozott, mióta felvállalták a kapcsolatukat.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek