2022. szeptember 29. csütörtök

Megrázó: Veszekedés közben zuhantak le az erkélyről – Egy járókelő rögzítette a zuhanást

- Advertisement -

Tuti mindenki legalább egyszer megtapasztalta már azt az érzést, mikor annyira dühös, hogy legszívesebben szétverne valamit vagy valakit. Amikor az emberben dúlnak az indulatok nem tudnak normálisan gondolkodni. Ilyenkor tücsköt-békát összehordanak egymásnak a párok, házastársak, de talán még a barátok is. Ha valaki lakott már lakótelepen, az tudja, hogy a felek között micsoda viták szoktak kialakulni, holmi csekélységek miatt.

Cikkünk főszereplői olyannyira belemerültek a vitatkozásba, hogy fel sem tűnt neki, hogy már az erkélyen vannak. A 30-as éveikben járó fiatalok, a lakásban kezdték el a vitát, de hamar elfogyott a tér és az erkélyen lyukadtak ki. Egy idő után azonban nemcsak szócsatában merült ki a dolog, hanem már tettlegességig fajult.

Olyannyira elkapta őket a lendület, hogy konkrétan átestek az erkély korlátján, ami végül meg is adta magát a lendületüknek. Az eset Szentpéterváron történt, amit a járókelők fel is vettek videóra, majd feltöltötték a közösségi oldalakra.

- -

A videón tökéletesen kivehető, ahogy a korlát kitörik, a pár pedig 8 méteres magasságból zuhan az alattuk lévő járdára.

Olga Volkova és Jevgenyij Karlagin valószínűleg legvadabb álmaiban sem gondolta, hogy lakásuk erkélye megadja magát, és veszélyessé válik rajta az álldogálás. A veszekedés/verekedés idején Olga csak fehérneműt és egy köntöst viselt, párja Jevgenyij pedig öltönyt.

A helyi média szerint a pár súlyos sérülésekkel került kórházba. Mindkettőjüknek eltört néhány csontja, de életük szerencsére megmenekült. Denis a baleset egyik szemtanúja elmesélte egy újságnak, mit is látott pontosan.

“Egy barátommal sétáltam, és épp videóra vettem a város történelmi részét. Hirtelen észrevettem egy párt, akik veszekedtek. Néhány pillanattal később pedig megtörtént a baj.”

Arról is beszámoltak, hogy azt a pillanatot is látták, ahogy leesnek és a betonba csapódnak. Mázlijukra a közelben volt egy orvos, aki azonnal a segítségükre sietett. A doki ellenőrizte a pulzusukat, és megállapította, hogy mindketten életben vannak, de komoly sérüléseket szereztek. Ezzel egy időben értesítették a mentőket, akik rövid időn belül meg is érkeztek.

A szentpétervári ügyészség vizsgálja, hogy az erkély megfelelt-e a műszaki és biztonságvédelmi előírásoknak. Ha kiderül, hogy nem, akkor a pár ellen eljárás indulhat. Mint kiderült, az ominózus épület 1833-ban épült.

Oroszországban egyébként gyakori dolognak számít, ha párokat, házastársakat látnak/hallanak veszekedni.

Íme az ominózus felvétel:

Még jó, hogy nem történt nagyobb baj.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek