2021. június 21. hétfő

Megrázó: Veszekedés közben zuhantak le az erkélyről – Egy járókelő rögzítette a zuhanást

Tuti mindenki legalább egyszer megtapasztalta már azt az érzést, mikor annyira dühös, hogy legszívesebben szétverne valamit vagy valakit. Amikor az emberben dúlnak az indulatok nem tudnak normálisan gondolkodni. Ilyenkor tücsköt-békát összehordanak egymásnak a párok, házastársak, de talán még a barátok is. Ha valaki lakott már lakótelepen, az tudja, hogy a felek között micsoda viták szoktak kialakulni, holmi csekélységek miatt.

Cikkünk főszereplői olyannyira belemerültek a vitatkozásba, hogy fel sem tűnt neki, hogy már az erkélyen vannak. A 30-as éveikben járó fiatalok, a lakásban kezdték el a vitát, de hamar elfogyott a tér és az erkélyen lyukadtak ki. Egy idő után azonban nemcsak szócsatában merült ki a dolog, hanem már tettlegességig fajult.

Olyannyira elkapta őket a lendület, hogy konkrétan átestek az erkély korlátján, ami végül meg is adta magát a lendületüknek. Az eset Szentpéterváron történt, amit a járókelők fel is vettek videóra, majd feltöltötték a közösségi oldalakra.

- -

A videón tökéletesen kivehető, ahogy a korlát kitörik, a pár pedig 8 méteres magasságból zuhan az alattuk lévő járdára.

Olga Volkova és Jevgenyij Karlagin valószínűleg legvadabb álmaiban sem gondolta, hogy lakásuk erkélye megadja magát, és veszélyessé válik rajta az álldogálás. A veszekedés/verekedés idején Olga csak fehérneműt és egy köntöst viselt, párja Jevgenyij pedig öltönyt.

A helyi média szerint a pár súlyos sérülésekkel került kórházba. Mindkettőjüknek eltört néhány csontja, de életük szerencsére megmenekült. Denis a baleset egyik szemtanúja elmesélte egy újságnak, mit is látott pontosan.

“Egy barátommal sétáltam, és épp videóra vettem a város történelmi részét. Hirtelen észrevettem egy párt, akik veszekedtek. Néhány pillanattal később pedig megtörtént a baj.”

Arról is beszámoltak, hogy azt a pillanatot is látták, ahogy leesnek és a betonba csapódnak. Mázlijukra a közelben volt egy orvos, aki azonnal a segítségükre sietett. A doki ellenőrizte a pulzusukat, és megállapította, hogy mindketten életben vannak, de komoly sérüléseket szereztek. Ezzel egy időben értesítették a mentőket, akik rövid időn belül meg is érkeztek.

A szentpétervári ügyészség vizsgálja, hogy az erkély megfelelt-e a műszaki és biztonságvédelmi előírásoknak. Ha kiderül, hogy nem, akkor a pár ellen eljárás indulhat. Mint kiderült, az ominózus épület 1833-ban épült.

Oroszországban egyébként gyakori dolognak számít, ha párokat, házastársakat látnak/hallanak veszekedni.

Íme az ominózus felvétel:

Még jó, hogy nem történt nagyobb baj.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek