2022. december 2. péntek

Megható videó – Napokig a kórház bejáratánál várta beteg gazdáját a hűséges kutya

- Advertisement -

A kutyák a leghűségesebb teremtmények a világon, ezt pedig életük során számos alkalommal bizonyítják is. Az ember azonban sajnos nem mindig gondolja így és elhagyja, kidobja őket. Kidobja azt, aki az életét adná érte és aki mindennél jobban szereti őt. A cikkünkben szereplő kutyus története szerencsére nem ilyen tragikus, ám rendkívül szívszorító és megható.

A kutyus neve Boncuk, magyarul Gyöngy. A hűséges négylábú közel egy hétig várakozott a kórház előtt, ahova gazdáját beszállították. Az eset a törökországi Trabzon városában történt. Boncuk gazdáját, a 68 éves Cemal Senturkot január 14-én kellett kórházba szállítani.

A kutya követte a mentőt, így pontosan tudta, hol találja szeretett gazdáját. Az idős férfi lánya, Aynur Egeli ugyan minden este hazavitte az ebet, de Boncuk reggelente mindig visszament az intézményhez és a bejáratnál várta Cemalt. A kórház biztonsági őre elmondta, hogy az állat minden reggel kilenc óra körül érkezett, de a kórházba nem ment be, pusztán a fejét dugta be az ajtón, ha az kinyílt.

- -

A viszontlátás pillanatát meg is örökítették:

Sírásra és szomorkodásra azonban nincs okunk, ugyanis a történet happy enddel zárult.

Cemalt kiengedték a kórházból és a bejárat előtt várakozó Boncuk rázta a farkát és ugrált örömében. Az idős férfi, aki nem győzte simogatni imádott kutyáját elmondta, neki is nagyon hiányzott négylábú kedvence és örül, hogy újra együtt lehetnek.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek