2022. december 2. péntek

Megdöbbentő videó! – Szijjártó méregdrága lélegeztetőgépei egy alagsorban porosodnak

- Advertisement -

A koronavírus-járvány már több, mint egy éve robbant ki, Magyarországon pedig tavaly március óta keseríti meg az életünket. A diákok online tanulnak, a vendéglátóegységek zárva vannak, a határokon folyamatos ellenőrzés folyik és így tovább. Napestig sorolhatnánk, hogy milyen nehézségeken vagyunk túl, hogy mit kellett és mit kell még kiállnunk egy év alatt és sajnos még mindig nincs vége.

A járvány első hullámában Magyarország Kormánya igyekezett beszerezni minden olyan eszközt, ami segítségünkre lehet a járvány elleni küzdelemben. Lélegeztetőgépeket, maszkokat és egyéb felszereléseket vásároltak annak érdekében, hogy az egészségügyi dolgozók hatékony munkát végezhessenek, ám azt hozzá kell tenni, hogy nem mindig voltak tisztában azzal, hogy hol a határ.

Szijjártó Péter távol-keleti kapcsolatainak köszönhetően rengeteg lélegeztetőgépet vásárolt hazánknak, ráadásul méregdrágán. De! Milyen sorsra jutottak a 300 milliárd forintért megvásárolt, feleslegessé vált lélegeztetőgépek? Persze pozitív dolog, hogy nem volt szükség rájuk, de nagy vihart kavart, hogyha nem volt rájuk szükség, akkor mégis miért vették meg azokat? Nos, rengeteg elmélet létezik a legrosszabbtól a legjobb feltételezésig, mégis legtöbben a lopást tartják nyilvánvalónak. Jó néhány lélegeztetőgépet eladtak és elajándékoztak, de hova lett a többi? Tették fel a kérdést a médiában.

- -

Egy videofelvételt mindent megmagyarázott. Íme a Bajcsy kórház alagsora:

A felvételen jól látszik, hogy a kórház alagsorában őrizetlenül, raklapokon porosodnak a százmilliárdokért vásárolt lélegeztetőgépek.

Ti mit szóltok ehhez?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek