2022. november 29. kedd

Megalázták és bántották az iskolában. Ma ő Anglia egyik legszebb nője

- Advertisement -

A gyerekeknek az iskolában számtalan nehézséggel kell szembenézniük. Egyrészt a tanár-diák viszony is kezd elcsúszni az évek során, meg aztán a gyerekek egymással sem jönnek ki mindig. Sokan nem gondolnak bele, hogy mekkora traumaként élhetik meg az iskolát azok, akik cikizve, bántva vannak. Egyeseknek a felnőttkorát is mélyen befolyásolhatja.

Rheanna Cartier egy 17 éves angol lány, akit rendkívül durván zaklattak a diáktársai, most mégis bekerült anglia legszebb lányai közé. – Írta a Daily Star.

A kislány gyakran költözött a szüleivel. Többször váltott iskolát, szóval ez már önmagában is megnehezítette a beilleszkedést. Mire megszokta volna a közeget, már mentek is tovább. 12 éves korára egy olyan oxfordi suliba iratkozott be, ahol egyszer már tanult. Már akkor megkezdődött a piszkálódás.

- -

Barátai nem nagyon voltak. Teljesen véletlenül összebarátkozott egy idősebb fiúval, aki meglehetősen népszerű volt az iskolában. Persze a többi lány egyből irigy lett rá, szóval megkezdődött a hadjárat ellene.

Lotyónak, r*bancnak, pr*stinak nevezeték. Egyszer még azt is megjegyezték neki, hogy “Miért nem végzel magaddal?”. Durva üzeneteket kapott a telefonjára, és még a közösségi médiában is megalázták.

Egyre többen kerülték, hiszen senki sem akart olyan ember közelében lenni, akit mások cikiznek. Szóval a helyzet csak rosszabb lett. Már félt végigmenni a folyosókon.

Egyik nap betelt a pohár és verekedésbe keveredett. Az édesanyját behívták a suliba elbeszélgetésre. Arra is felhívták a figyelmét, hogy a lány egyre rosszabban tanul. Nyilván ez a bántások miatti stressznek volt köszönhető.

A lány szülei úgy döntöttek, hogy ideje ennek véget vetni. Rheanna anyjának volt egy dán barátja, aki egy bentlakásos iskolát ajánlott. Át is költöztek és a lány végre megnyugodott. A kedve is jobb lett és az eredményei is. Tudta magáról, hogy csinos, így jelentkezett a Miss Anglia szépségversenyre.

Azért is jelentkezett, hogy így egy kicsit reflektorfénybe kerülhessen és beszélhessen a történetéről, és a zaklatásokról. Végre felfigyelnek rá és szót emelhet ezek ellen a szörnyűségek ellen. Talán segíteni tud másoknak is.

Nagy meglepetésére még a döntőbe is bekerült. Nyáron 27 másik lánnyal fog a legszebbnek járó díjért megküzdeni. Már azért is kapott egy koronát, hogy idáig eljutott. Erre álmában sem számított volna.

Hosszú haj, hosszú lábak!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek