2022. szeptember 29. csütörtök

Majka visszavonul – Sem a képernyőn, sem a színpadon nem fog szerepelni

- Advertisement -

Most, hogy Majka élete teljesen egyenesbe jött, sikert sikerre halmoz, van két szép gyermeke, és egy szerető felesége nem is igen kívánhatna többet. Rengeteg koncertet, turnét, TV-s szereplést, és műsorokat tudhat a háta mögött. Dalai óriási sikert aratnak szinte minden ember körében, ezért telítik meg akár a legnagyobb stadionokat és szórakozóhelyeket is. Volt ugyan egy kisebb hullámvölgyük Curtissel, ám sikerült elsimítaniuk a nézeteltéréseket. A boldogsággal teli élet mellett az lenne még a hab a tortán, ha minden betegségtől mentesülne, de valószínű ennek nemcsak ő, hanem minden ember örülne. Senki sem szeret beteg lenni, de Majka különösképpen nem.

Nem is olyan régen jelentette be, hogy visszavonul, de nemcsak a TV-s munkákat fogja elutasítani, hanem a zenélésből is hátralép. Péter nagyon aggódik az egészsége miatt, ugyanis az utóbbi időben egyre többször döntötte le valami a lábáról, ami komoly aggályokat ébresztett benne. Volt, hogy rosszulléte miatt koncerteket kellett elhalasztaniuk, lemondaniuk. A tegnapi nap folyamán pedig újabb betegségről számolt be.

“Asszem az arcomra van írna mit gondolok. Múlt hét szombat óta küzdök valami vírussal. Akkor felment a lázam 38,5re, de hétfőre mar úgy éreztem kutya bajom sincs. Aztán jött a feketeleves!! Kedden reggel úgy keltem mintha 12 szakmunkás flexelné a torkomat, ami estére rosszabb lett, szerda reggelre pedig elviselhetetlen. Tul vagyok egy két hangszàlgyulladáson, de ki merem jelenteni ,hogy életemben nem fájt így a torkom. Reggel mar enni is csak egy adag flector por elfogyasztása után tudtam. Nem volt kérdés, délután doktorhoz kellett mennem…
@fentzoltan megint életet mentett:) Köszönöm haver❤️🤟🏼💜”
– írta képéhez a rapper.

- -

Több követője és rajongója is az oltásra gyanakodott, hogy annak következtében szenved el ilyen mértékű betegséget. Hogy ezt valóban így van-e azt nem lehet tudni, de tény, hogy elmondása szerint nagyon rosszul van. Ezen kívül egy másik közleménybe a következőt mondta.

“A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot, és most semmit sem akarok csinálni. Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni, nyaralni, kártyázni, edzeni, élvezni a pihenést. Nem viszketek attól, hogy nem vagyok reflektorfényben. A televíziós munkát is csupán a bizonytalan helyzet miatt vállaltam el, nem tudtam, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe, de az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn. Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék! A szabadságom a legfontosabb!”

Na mit szóltok? Hiányozni fognak a dalai?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek