2022. december 2. péntek

Macaulay Culkin apa lett – Kisfia különleges nevet kapott

- Advertisement -

Apa lett a Reszkessetek betörők! című film Kevinje. Macaulay Culkin kisfia még április 5-én látta meg a napvilágot. A baba és édesanyja, Brenda Song is jól vannak. Ám sokan nem is tudtak arról, hogy a boldog pár gyermeket vár, de nem ez volt egyetlen meglepetés a baba születése körül. A kicsi női nevet kapott.

Culkint a Reszkessetek betörők! című film tette világsztárrá, de emellett sok más produkcióban is szerepelt. Ám a hírnév függőségei miatt gyorsan el is szállt és később már csak botrányaival került be a köztudatba. Végül leküzdötte problémáit és összejött Brenda Songgal, akivel évek óta egy párt alkotnak.

Idén április elején pedig szülők lettek. Világra jött kisfiuk, aki mindenki nagy meglepetésére női nevet kapott. A kicsit Dakotának nevezték el. Így szerettek volna tisztelegni a színész nővére előtt, aki 2008-ban egy tragikus balesetben hunyt el. Az Egyesült Államokban a Dakota név fiúknak és lányoknak is adható, így nem volt kérdés, hogy Culkin és Song így nevezik el gyermeküket.

- -

“Nagyon boldogok vagyunk” – fogalmazott Macaulay.

Culkin beszélt arról is, hogy nem volt könnyű a teherbeesés. Kisfiuk tervezett baba volt, ezért igyekeztek az összebújásokat tökéletesen időzíteni: “Rengeteget gyakorlunk. Kitaláljuk, majd figyelünk az időzítésre. Mert semmi nem villanyoz fel jobban, mint amikor egy nő bejön a szobába, és azt mondja, drágám, peteérésem van” – emlékezett vissza a sztár.

A kis Dakota előtt a pár három macskával, madarakkal, kutyákkal és halakkal is megosztotta az otthonát.

“Gyönyörű gyermekeim lesznek. Brenda ázsiai, ezért apró ázsiai babáim lesznek. Aranyos lesz – egy rakás Sean Lennon (John Lennon és Yoko Ono fia) rohangál a ház körül, ezt akarom” – fogalmazott évekkel korábban a színész.

A pár gyermekének születése boldoggá tette a rajongókat is, akik nem győznek gratulálni a színész közösségi oldalán.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek