2022. szeptember 29. csütörtök

Lebukott az influenszer-modell. Egy rajongó rettentő kínos lesifotót készített róla

- Advertisement -

Manapság nagy divat lett az influenszerkedés. Az idősebb korosztály egyenesen nevetségesnek találja, hogy valaki azzal keresi a kenyerét, hogy fotózgatja magát és feltölti az instagramra, twitterre vagy facebookra. Valljuk be, hogy a kétkezi munka hívei között nem fog nagy sikert aratni. Kicsit olyan, mintha valakinek nem lenne kedve dolgozni, de mégis azt a látszatot próbálja kelteni, hogy milyen marha jól mennek a dolgai. Tény és való, hogy valahol el kell kezdeni. Egy csinos pofika, ami bevonzz pár követőt és az embert előbb-utóbb megtalálják a cégek. Minél nagyobb a követőszám, annál nagyobbak az ajánlatok. Az érdeklődést azonban fenn kell tartani.

Félreértés ne essék, ez alapjában véve egy teljesen természetes dolog. Reklám. Akár merre nézünk a világban, mindenhol reklámokat látunk. Nincs ezzel baj, de vicces, amikor valaki elcsúszik egy banánhéjon.

Az internet nagy része hazugság. 🙂 Ezzel szerintem mindenki tisztában van. Most egy francia influenszer hozta magát rendkívül kínos helyzetbe. A repülőgépről posztolt egy képet magáról. Természetesen az első osztályról, hiszen az influenszerek életében minden szép, jó, csillogó, luxus és elit. Méregdrága ruha, divatos frizura, vagyont érő táska…csak a szokásos. A képhez annyit írt, hogy a következő megálló Monaco és egész éjjel repült.

- -

Szerencsétlen lány, pechjére az egyik rajongója is a gépen utazott, aki nem volt rest csinálni egy képet róla, hogy valójában nem az első osztályon utazott a lány, hanem a turista osztályon a többi utassal. A ruhákat megnézve eléggé egyértelmű, hogy ő van a képen.

Amellett sem szabad elmenni, hogy még maszk sincs rajta. De jól megy egyeseknek. 😀

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek