2022. november 29. kedd

Közel kétmillió követője van az óriásbabának – A mosolygós kislányért rajonganak a TikTok felhasználói

- Advertisement -

A TikTok az egész világon népszerű kínai közösségi média platform. Az oldalnak egyre több felhasználója van és ez alól a sztárok sem kivételek. Többen is regisztráltak már a közösségi oldalra. Ugyanakkor már több alkalommal is hatalmas botrányok alakultak ki a TikTok-on elindult kihívások miatt, amiknek következtében fiatalok vesztették életüket.

Sokan pedig pusztán azért használják, mert szeretnék felhívni magukra a figyelmet és az eszközök között sem válogatnak. Legutóbb egy kisgyermek számított igazi szenzációnak az oldalon. A babának jelenleg több, mint egymillió követője van. “A TikTok egy tökéletes hely arra, hogy új csillagok szülessenek” – írták többen is.

@carlylassley

I’m SORRY for the language but I’ve been dying to do this😂😂 by the end Madison said ✨no thank you✨

♬ original sound – Kam Tarvin 💕

Az óriáscsecsemő meghódította az internetezők szívét. Madisont “Pineapple Baby” néven emlegetik a közösségi oldal használói. Anyukája rengeteg videofelvételt tölt fel a TikTok-ra, amin bemutatja, mit csinál éppen csemetéje. Madison nagyon nagy baba, többen is egy Michelin-babához hasonlították őt.

@carlylassley

Ready for the day! Outfit from H&M kids! Not sponsored lol. 😉

♬ often remix – Camille
- -

A fiók április elsején jött létre és Madison rajongótábora az elmúlt hónapokban folyamatosan nőtt. A baba mosolygós arcát elnézve, mindenki olvadozik és odavan a kislányért.

@carlylassley

This is how i feel about this week too Madison 😂 also Casey, my husband joined tik tok! Go give him a follow @classley9 😉

♬ I’m So Pretty – chunkymonkeeyy

Az egymillió követőt már tavaly december végén elérték, mostanra pedig már több, mint 1.6 millióan követik Madison mindennapi kalandjait.

@carlylassley

2020 rewind!! Part 1 😆 because We need more than one part duh 🤪

♬ original sound – Pineapple baby Madi

Ti mit szóltok ehhez?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek