2022. november 29. kedd

Kórházba került Gyurcsány Ferenc

- Advertisement -

Magyarország volt miniszterelnökét kórházba kellett szállítani. Gyurcsány Ferencnél valami allergiás reakciót váltott ki, ám az orvosok még nem tudják, mi okozhatta azt.

“Gyurcsány Ferencnél allergiás reakciót váltott ki valami tegnap este, ezért éjjel kórházi kezelésre szorult. Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, mi válthatta ki ezt az allergiás reakciót. Elmondásuk szerint a legnagyobb valószínűséggel étel, netán valami pók- vagy rovarcsípés okozhatta. Elnök úr az ellátás után még az éjjel hazatért. A mai napon folytatódnak a kivizsgálások, hogy megtudják, mi okozhatta az allergiás reakciót” – nyilatkozta pénteken Barkóczi Balázs, a DK szóvivője.

Gyurcsány Ferenc is megkapta már a koronavírus elleni oltóanyagot. Magyarország egykori miniszterelnökét a Pfizer vakcinájával oltották be néhány nappal ezelőtt. “Ne kerteljünk: ment, mint a karikacsapás” – fogalmazott akkor Gyurcsány.

- -

A DK elnöke elmondta, hogy minden flottul ment, az orvosok, ápolók segítőkészek voltak. “Végtelenül udvariasak voltak. Aztán talán két perc múlva már jött az oltás. Az egész nem volt tíz perc. Amit a kormány nem tud kezelni, azt a túlhajtott egészségügyi dolgozók oldják meg. Nélkülük ma nem működne az ország! Felkészülten, udvariasan tette mindenki a dolgát. Nagyon köszönöm.”

Gyurcsány mindenkit arra kért, hogy regisztráljon az oltásra, mert csak így állíthatjuk meg a koronavírus-járványt.

A szakemberek szerint nem a Pfizer vakcinája okozta a volt miniszterelnök allergiás reakcióját, de azt egyelőre nem tudják, mi válthatta ki nála.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek