2022. november 29. kedd

Kiderült: Ezért kell mindenkinek fehérbe mennie Berki temetésére

- Advertisement -

Csütörtökön kísérik utolsó útjára a pár hete elhunyt Berki Krisztiánt, akinek a temetése is rendhagyó lesz.

Özvegye, Berki Mazsi azt kérte a gyászolóktól, hogy fehér ruhában érkezzenek a szertartásra.

Az elhunyt üzletember édesanyja maximális tiszteletben tartja fia özvegyének akaratát, így elfogadta a helyszínt és a stílust is. Édesanyja azt szerette volna, ha Krisztiánt Tatabányán helyezik örök nyugalomra, mivel ott töltötte gyermekkorát, de Mazsi a Farkasréti temető mellett döntött.

- -

Júlia asszony nem szállt vitába Mazsi akaratával.

„Kedves Barátaink! Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek. Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát, és a temetés alkalmával interjúkat ne készítsenek a közeli hozzátartozókkal. Berki Renáta és a gyászoló család. Szeretlek Szerelem” 

Az anyuka először furcsállta a fehér gyászruhát, de végül nem ragaszkodott a hagyományos temetési viselethez.

“Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd.”

A Blikk információi szerint Berki Krisztiánnak hamvasztásos temetése lesz, de a hamvait nem egy urnába helyezik végső nyugalomra.

Hamvasztás volt, de koporsós temetés lesz – mondta az gyászoló anyuka

Mazsi még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, talán a temetés után könnyebb lesz neki kicsit. Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni 

-mondta a Blikknek egy, a nevét elhallgatni kívánó ismerős

Szerettek volna egy gyászszertartást tartani az Esztergomi bazilikában, de nem volt már időpont a temetés napjára, Mazsi pedig a családja nyomására végül úgy döntött, nem keres másik helyszínt, inkább elengedte a tervet – tette hozzá.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Blikk

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek