2022. szeptember 29. csütörtök

Két héttel az első randi után vette feleségül 53 évvel idősebb kedvesét – Ez fogta meg a 71 éves nőben

- Advertisement -

Pontosan az ilyen történetek bizonyítják, hogy a szerelem nincs korhoz kötve. Vannak, akik egyszerűen nem tudják elképzelni az életüket egy korban hozzájuk passzoló személyhez, ezért idősebbek felé kacsintgatnak. Hány olyan esetről olvastunk az utóbbi időben, mikor fiatal nők és férfiak, 30-40 évvel idősebb partnert választottak maguknak, mert azt érezték kiegészítik egymást.

Cikkünk két főszereplője között is elég nagy korkülönbség van, mert Gary még csak 18 éves és kedvese Almeda pedig 71. Most biztos azon tanakodsz miért választ magának egy 18 éves fiatal egy 53 évvel idősebb nőt?! Nos, ma ezt fogjuk nektek megválaszolni.

Szerelmük története 2015-ben kezdődött. Gary és Almeda nagyon szokatlan körülmények között találkoztak… egy temetésen. Az asszony két évvel korábban lett özvegy, így egyedül tengette mindennapjait. A temetésen mindketten felfigyeltek egymásra, és mintha azonnal egymásba szerettek volna. Ez volt az, ami miatt esélyt adtak maguknak. Az első randi alkalmával Gary vörös rózsákkal lepte meg Almedát, később pedig karkötőt ajándékozott neki.

- -

Almeda újra tinédzsernek érezte magát. – Ismerte be egy interjú során. Gary, állítása szerint teljesen elveszett a nő igéző kék szemeiben. Alig két héttel az első randevú után Gary úgy döntött, hogy telefonon felteszi Almednek a legfontosabb kérdést.

“Hozzám jössz feleségül?”

A 71 éves nő habozás nélkül igent mondott neki és hat nap után már össze is házasodtak. Még azon a napon a pár elment egy tetoválószalonba és magára tetováltatta újdonsült felesége nevét.

A pár arról is beszélt, hogy a nászéjszakájukon voltak először együtt egymással…. úgy.

“Csodálatos volt, sokkal jobb, mint ahogy álmaimban megéltem. Ő valóban álmaim nője és a kapcsolatunk ezen oldala nem is lehetne jobb.” – mesélte Gary.

A pár ezek után úgy döntött, hogy Almeda házában fognak élni. A családjaik nem tudnak megbékélni a kapcsolatukkal. Almeda fia olyannyira ellenezte az egészet, hogy megszakította a kapcsolatot anyjával.

Nem is olyan régen ünnepelték meg 6. házassági évfordulójukat. Almeda elmesélte, hogyan tartják fenn szerelmüket a házasságban.

“A kapcsolatunkban minden egyes apró dolognak örülünk, szinte mindent együtt csinálunk és ott segítünk egymásnak ahol csak tudunk. A másik pedig, hogy mindennap kimutatjuk egymásnak az érzelmeinket, mintha másnap már erre nem lenne lehetőségünk. Az egyetlen dolog, amit megtanultam ebből a kapcsolatból, hogy ha igazán szeretsz valakit nem számít, hogy mások mit mondanak.”

A pár egyöntetűen kijelentette, hogy mindennap egyre jobban beleszeretnek a másikba.

“Almeda olyan fiatal lélekkel rendelkezik, hogy egyáltalán nem vesszük figyelembe a valódi életkorát. Egyébként soha nem is figyeltünk erre. Annyit tudok, hogy hálát adok Istennek, hogy az utamba sodorta őt.” – mondta Gary.

Gary és Almeda nemrég közös Facebook fiókot hozott létre, hogy megosszák szeretteikkel és a világgal boldogságukat.

A szerelem valóban nem ismer határokat? Ti mit gondoltok?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek