2022. szeptember 29. csütörtök

Kanapé alá rejtette a hangrögzítőt, de nem sejtette, hogy saját halálát veszi fel vele

- Advertisement -

Nincs is annál kiábrándítóbb egy kapcsolatban, mikor a felek rájönnek, hogy a hőn áhított kisbaba egyszerűen nem akar jönni. Tény, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de az valóban nagyon frusztráló, mikor hosszú évek próbálkozása után sem bővül a család. Ez sajnos tönkre tudja tenni a kapcsolatot két fél között.

A kép csak illusztráció

Cikkünk főhősei már 8 éve próbálkoztak a gyermekáldással. Nagyon úgy tűnt, hogy már semmi remény arra, hogy valaha is lesz gyermekük, mikor egy szép nap Iza rájött, hogy várandós. Férje, Piotr viszont addigra már egy másik nőbe volt szerelmes. Ez volt az a pont, ahol elkezdődött maga a rémálom.

A kép csak illusztráció

Iza egy kék színű kártyát szeretett volna férjének adni, jelezve, hogy kisfiúk fog születni. Annak érdekében, hogy még nagyobb legyen a boldogság, egy hangrögzítőt rejtett a kanapé alá. Akkor még nem gondolta, hogy 2019. október 17-én a készülék felveszi a halálát.

A kép csak illusztráció
- -

Iza és Piotr 2010-ben házasodtak össze. Boldogságukat azonban beárnyékolta, hogy Iza nem tud teherbe esni. Mire végre megfogant a baba, addigra a dolgok 180 fokos fordulatot vettek. A nő betegszabadságon volt, mert félt attól, hogy elveszíti a nagy nehézségek árán megfogant babát. Pitornak eközben már volt egy másik nő az életében, akivel kollégák voltak.

A kép csak illusztráció

Mikor Iza hat hónapos terhes volt bekövetkezett a tragédia. Piotr a bíróság előtt kezdetben azt vallotta, hogy egy újjal sem ért a feleségéhez, ám a hangrögzítő eszköz mást bizonyított. 2019. október 17-én a férj kiontotta felesége és ezzel születendő gyermeke életét. Iza rájött, hogy férje megcsalja, és a szembesítéskor történt az eset. A férfi a földre lökte őt, majd fojtogatni kezdte, végül meg is verte. Piortnak sejtelme sem volt arról, hogy a bútor alatti eszköz mindent felvett.

A kép csak illusztráció

Mikor a rendőrség lejátszotta a felvételt a férfinak, beismerte, hogy miután kiontotta felesége életét elment egy meccsre. Mikor hazament, fóliába csomagolta a testet és az erdőbe vitte. Ott kiemelte a csomagtartóból, visszaült a kocsiba átcserélte a ruháit, majd elhajtott.

A holttest elrejtése után egy nappal Piotr elment a rendőrségre, ahol bejelentette felesége állítólagos eltűnését. Azt állította, hogy Iza elment az orvoshoz, de nem ment haza. Addig a pontig nem is kételkedtek a szavában, míg egy gombaszedő meg nem találta a nőtestét az erdőben.

A nyomozók ezek után kezdtek el kutatni és vizsgálódni az ügyben. A házkutatás során pedig megtalálták a hangrögzítőt a kanapé alatt. Később a férfi úgy nyilatkozott, hogy fogalma sincs miért tette azt, amit tett.

“Nem tudom megmagyarázni, miért történt ez a tragikus helyzet. Fogalmam sincs miért tettem ezt. Hiszem, hogy valami elhomályosította az elmém.” – mondta a férj a bíróságon.

“Nem terveztem meg előre a bűncselekményt. Soha nem akartam bántani a feleségem. Nem tudom mi lelhetett, mi vezérelt azon a napon. Ha visszafordíthatnám az időt, bármit megtennék, hogy életben tartsam.” – folytatta.

Piotrnak nagy esélye van arra, hogy a bíróság életfogytiglanra fogja ítélni.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek