2022. szeptember 29. csütörtök

Jakupcsek Gabriella kórházba került

- Advertisement -

Három dolog biztos. A halál, az adók és, hogy Jakupcsek Gabriella nem fog elhízni. Évek óta tartja a testsúlyát, amelyet különféle méregtelenítő diétákkal és rendszeres testmozgással ér el.

A műsorvezető fél az öregedéstől. Nem attól, hogy korosodik, hanem a korral járó negatív következményektől. Próbál szellemileg, és testileg is fitt maradni.

“Nagyon szeretek élni, és nagyon jó lenne még sokáig, jó minőségben élni…”

Nem szeretnék méltatlan helyzetbe kerülni öregkoromban, és betegség, halál tudatával létezni, kiszolgáltatottá válni. Ez a legnagyobb félelmem – mesélte be egy interjúban.

Biztos benne, hogy ha rendszeresen mozog és figyel a táplálkozására, akkor ezek ellen védekezhet. Nem szereti a diétát, de évente legalább két alkalommal léböjtkúrát tart. Ez rendkívül megterheli a szervezetet és a műsorvezető ilyen legyengült állapotba ment el lovagolni, aminek következtében balesetet szenvedett. Nem volt elég energiája a sportoláshoz.

- -

“Hiszek benne, hogy időnként muszáj méregteleníteni, mert szebb lesz a bőr, meg egyszerűen könnyebben létezünk utána. De ebben is mindig körültekintően kell eljárni, mert én is csináltam már butaságot. Egy léböjtkúra kellős közepén elmentem lovagolni, leestem a lóról, és kórház lett a vége” – mondta a Life.hu-nak

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek