2022. november 29. kedd

Indiában tombol a feszültség – A gyászoló család meglincselt egy orvost

- Advertisement -

A feszültség egyre jobban fokozódik az emberekben, miközben az országban továbbra is tombol a járvány és a válság. Indiában még mindig világrekordot döntenek a halálozási arányok, melyek jelenleg a 4500-at súrolják. Az emberek kezdik elveszíteni mind a türelmüket, mind a józan eszüket. Ezt bizonyítja a legutóbbi incidens is, amikor egy indiai család szó szerint meglincselte azt az orvost, aki rokonukat kezelte. A beteg belehalt a koronavírusba, ezért vesztette el a család az eszét.

A helyi rendőrség 24 embert tartóztatott le az incidens során az asami Odali Modellkórházban. A család, minden dühét, Dr. Seuj Jumar Senapati orvoson vezette le, mikor a rendőrök kiértek.

Miután kiderült, hogy szerettük elhunyt, megfogták az orvost lerángatták a lépcsőn, majd bántalmazni kezdték. Többször mértek ütést fejére, hátára, miközben Dr. Senapati próbálta lecsillapítani őket és védeni magát.

- -

Percekkel később sem hagyták abba ütlegelését, sőt tovább fajultak a dolgok. Az egyik rokon valahonnan szerzett egy seprűt és azzal folytatta tovább a verés. A többiek pofozták és rugdosták őt.

Egy közeli rendőr megpróbált beavatkozni a lincselésbe, hogy kiragadja az orvost és biztonságos helyre vigye, de a dühös család nem riadt meg tőle. Tovább húzták az orvost a folyosón, majd egy füves területen.

A következő pillanatban az egyik női rokon levette a szandálját és azzal kezdte pofozni a dokit.

Az orvos elmondta, hogy azért ment be a szobába, hogy megvizsgálja a beteget, miután a rokonok jelezték, hogy állapota súlyosabbra fordult. Végül kiderült, hogy a páciens elhunyt. A rokonok ezután habozás nélkül megragadták és ráncigálták.

Mint kiderült, nem ez volt az első ilyen eset. Áprilisban egy olyan felvétel látott napvilágot, ahol egy 20 fős család fog közre egy orvost, mert rokonuk belehalt a vírusba. A család azt gyanította, hogy a beteg oxigénhiány miatt halt meg.

A 25 éves Dr. Siddhant Totla is hasonló szörnyűségeket élt át, mint kollégája, annyi különbséggel, hogy őt fémrúddal is ütlegelték.

Az orvos lincseléséről videó is készült, de csak erős idegzetűek nézzék meg.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek