2022. november 29. kedd

Íme a legrosszabb kollégák. Ezt a négy csillagjegyek ki nem állhatják a munkahelyen

- Advertisement -

Tudjuk jól, hogy milyen az, amikor vitába keveredünk valakivel és végül mi húzzuk a rövidebbet. Vannak olyan emberek, akiktől jobb távol maradni emiatt.

Minden munkahelyen vannak olyan emberek, akikkel nem jó összeveszni. Nézzük kik ezek:

RÁK

Az rák érzelmes és haragtartó, amit nagyon könnyen kivívhatsz, hiszen a gyakoriak a hangulatingadozásai. Sokszor rosszul mérik fel a helyzetet, és ha úgy érzik, kihasználják őket, akkor képesek pokollá tenni az életét a másiknak, akiről úgy vélik, hogy ártott nekik.

KOS

- -

Kos fejjel megy a falnak. Ezt mindenki tudja. Nem kell a szomszédba mennie egy kis bosszúért. Nagyon “éli” a konfliktusokat és néha már egy pillantás is elég ahhoz, hogy a plafonon legyen. Jól gondold meg, ha bele akarsz kötni egy kosba.

SKORPIÓ

Nagyon nehéz rajtuk kiigazodni. Ha egyszer megbántod, akkor örökre rajtad lesz a szeme. Nem fogja elfelejteni a sérelmeit. Bármikor visszavághat és vissza is fog. Akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá.

IKREK

Alapvetően kedves és barátságos, de nem felejt. Ha egyszer megbántottad, akkor az örökké is tarthat. Lehet, hogy úgy tűnik túltette magát rajta, de ne reménykedj. Ha lesz lehetősége, akkor megtorolja. Nem szereti egyébként a konfrontációt, de ha rád száll, akkor véged…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek