2022. november 29. kedd

Idegenekről készült képek szivárogtak ki – Már a Pentagon is megerősítette

- Advertisement -

Hála a sok-sok Sci-fi filmnek, melyben az idegenek létezését taglalják, egyre többen kezdtek el bennük hinni. Sőt többen is arról számoltak be, hogy űrlényekre utaló jeleket véltek felfedezni a világban, bár erről a Pentagon mélyen hallgatott… idáig. Ennek a hírnek az UFO hívők tuti nagyon fognak örülni.

Egyes források szerint fényképek szivárogtak ki ismeretlen repülő tárgyakról, amiket egy júniusi kongresszusi ülésen szerettek volna bemutatni. A Pentagon is megerősítette, hogy a fotókon idegenek láthatók, melyek az USA haditengerészetének kaliforniai hadihajói felett repültek. A képeket a haditengerészet személyzete készítette még 2019-ben, de csak most kerültek fel az internetre.

Az egyik képen egy háromszög alakú tárgy látható, a másikon pedig egy azonosítatlan objektum.

- -

A Pentagon szóvivője egy közleményben kijelentette: “Meg tudom erősíteni, hogy a nyilvánosságra hozott képeket és videókat a haditengerészet személyzete készítette.”

Az azonosítatlan tárgy fotóját és felvételét átadtuk az illetékes szakembereknek, akik további vizsgálatokat folytatnak, hogy kiderüljön mi is lehetett pontosan.

A múlt hónapban a The Drive arról számolt be, hogy az amerikai haditengerészet hadihajóit hat repülőgép vette körbe, amik – elmondásuk szerint – szemtelen manővereket hajtottak végre.

A 2019 júliusában történt esetről még annyit árultak el, hogy egyik hadihajó sem tudta azonosítani a “drónokat”.

Nem is olyan rég, olyan hírek ütötték fel a fejüket, hogy az Egyesült Államoknak van egy halom titkos bizonyítéka, melyek valóban alátámasztják az idegenek létezését, sőt olyan dolgokat csinálnak, amire nincs magyarázat.

John Ratcliffe, Donald Trump irányításával a nemzeti hírszerzés igazgatójaként tevékenykedett, s azt állította hogy az „azonosítatlan légi jelenségekről” szóló „X akták” jelentést közzétették. Hozzátette, hogy a világon számtalan olyan észlelés történt, melyek a katonai vezetők nem tudtak megmagyarázni.

A Pentagon főnökeinek elvileg a júniusi kongresszuson kell közzétenni a részleteket.

Ti mit gondoltok, valóba idegenekről lehet szó?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek