2022. november 29. kedd

Félt a kapzsi rokonoktól, ezért sikoly-maszkban vette át a lottónyereményét egy férfi

- Advertisement -

Ti mit tennétek, ha megnyernétek a lottót? Mi lenne az első, amit csinálnátok? Nincs ember a Földön, aki ne játszott volna már el a gondolattal. Nyilván azzal is tisztában vagyunk, hogy a nyerés esélye rendkívül csekély, de egy picit filózzunk el rajta.

Sokan úgy gondolják, hogy az életük egy csapásra pozitívan megváltozik. Vége a spórolásnak, az éhínségnek. Nem kell többet aggódni a csekkek és az elszámolószámlák miatt. Azt vehetünk, amit csak szeretnénk. Sajnos nagyon sokan vannak, akiknek nem úgy alakult a dolog, mint várta. Egyeseknek sajnos rommá tette az életét. Nem mindenki tud bánni egy ekkora összeggel. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az emberi irigység az egyik legősibb érzés, mely átjárja a gondolatainkat. Ha kitudódik a nyeremény, biztosan megjelennek a kéregetők.

Nyilván egy rendes ember gondol a családjára is. Egy ekkora összeget nehéz egyedül eltapsolni. Szóval sokan szétosztják a pénzt egymás között.

- -

Azt sem szabad elfelejteni, hogy egy ekkora nyeremény esetén nem lehetünk biztonságban. Rengetegen vannak, akik az újonnan szerzett vagyonunkra pályáznak.

Andrew Campbell 158, 4 millió jamaicai dollárt nyert 2018-ban a helyi Szuper lottón. Ez körülbelül 330 millió magyar forintnak felel meg. Mikor megtudta, hogy nyert épp betegeskedett ezért csak 54 nappal később tudta jelezni, hogy ő a szerencsés.

Andrew tisztában volt azzal, hogy ha felvállalja az arcát, akkor mindenki betalál nála egy kis részesedésért, így azzal az ötlettel állt elő, hogy a pénzt egy maszkban fogja átvenni. A Sikoly című filmek főgonosza által viselt maszk teljesen elrejtette őt a kíváncsiak szeme elől.

Andrew egy riportban azt mondta, hogy a vállalkozását fogja kibővíteni a pénzből, illetve néz magának egy házat is.

Nem ez az első eset, amikor a lottónyertes nem vállalta fel az arcát a tévében. Fél évvel korábban egy N.Grey nevű nő egy emoji maszkban vette át a Szuper Lottó nyereményét. Érdekesség, hogy a nőt nem különösebben érdekelte a pénz. Azt nyilatkozta, hogy kifizeti az adósságait a maradékot pedig egy fiatalok számára épült közösségi otthonnak adományozza.

Sokan félnek a nyilvánosságtól. Egy lottó nyeremény hírére azonnal megjelennek a kapzsi rokonok és a bűnözők, szóval teljesen logikus döntés volt ez részükről.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek