2022. november 29. kedd

Félelmetes! – A nőt követői világosították fel arról, hogy egy bűnbanda kiszemelte magának

- Advertisement -

A mai világban soha nem érezhetjük magunkat teljes biztonságban. Nem tudhatjuk, hogy mikor támadnak meg minket, mikor törnek be a házunkba vagy lopják el az autónkat. És akkor még nagyon boldogok lehetünk, ha sérülés nélkül megússzuk ezeket. Különös igaz ez akkor, ha valaki egyedül él, hiszen például egy gyenge nő képtelen megvédeni magát az illetéktelen behatolókkal szemben. Egy kanadai hölgy is kis híján áldozatául esett a bűnözők egyik sokak által jól ismert trükkjének.

A nő először azt hitte, hogy valaki tréfálkozik vele, amikor egy számot és egy betűt talált a hóba rajzolva a saját háza előtt. A jel azonban még véletlenül sem egy gyermeki csíny volt, ugyanis veszélybe került az élete.

Jade Jules január 12-én éppen a szemetet vitte ki, amikor kukája tetején, a hóba rajzolva megpillantott egy számot és egy betűt. A kuka tetejére azt írták: 1F.

- -

A huszonhét éves Jade-nek fogalma sem volt, mit jelenthet a felirat, ezért közzétette a TikTokon. Követői számára nem volt ismeretlen a az “1F” és szinte azonnal elmagyarázták neki, hogy miről van szó. A fiatal nő azonban nem nyugodhatott meg, ugyanis kiderült, nagy veszélyben van.

Azt írták neki, hogy nagy valószínűséggel egy bűnbanda szemelte ki őt magának. A bandák között az “1F” azt jelenti, hogy a nő egyedül él a házban. Az egy angolul “one” a nő pedig “female”, vagyis a jelzés azt jelenti, “egy nő”. A követők szerint a bandák azért alkalmazzák ezt a jelzést, mert így egymásnak üzennek. Ez által az elkövető pontosan tudja, hogy mi vár rá, ha belép a házba. Az “1F” pedig valljuk be, egyenesen felhívás keringőre a bűncselekmények elkövetőinek számára, akik így tudják, ha betörnek, nem ütköznek nagy ellenállásba.

@bby.jade__

What does this mean? @dutchintheusa

♬ original sound – 🏳️‍🌈💅🏻

Nem meglepő, hogy Jade nagyon is megrémült és azonnal hívta a rendőrséget. Azonban a hatóságok is csak megerősíteni tudták azt, amit követői írtak neki. A rendőrök tanácsára a fiatal nő elköltözött otthonról és néhány hétig az édesanyjánál húzza meg magát.

Jade nagyon hálás volt követőinek, mivel úgy ha a bűnözők otthon találták volna egyedül, akkor valószínűleg már nem is élne, így a neki üzenők az életét mentették meg. “A követőim megmentették az életemet. Az emberek nagyon sokat segítettek nekem, ezért hálás vagyok mindenkinek” – fogalmazott.

A nő kamerákat szereltetett fel a házába, de még így is retteg visszatérni otthonába.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek