2022. november 29. kedd

Ez a fiatal lány azt álltja, hogy járt a pokolban – Állítólag két híres embert is látott

- Advertisement -

A hívők teljes mértékben meg vannak győződve arról, hogy a halál után az élet nem ér véget, csak átalakul. Úgy hiszik, hogy minden, ami a Földön történik, csak átmeneti és végig kell menni rajta ahhoz, eljussunk a végső állomásra. A minap írtuk, hogy egy fiatal lány 7 percig volt hallott és azt állította járt a túlvilágon, de nem ő volt az egyedüli, aki ilyesmiről számolt be.

Angelica Elizabeth Zambrano Mora például meg van győződve arról, hogy tudja, mi történik a halál után. Arról mesélt, hogy amit átélt, az nem álom volt, hanem a valóság.

A wholesecrets.com oldalon Angelica leírta, mi történt vele. Persze voltak, akik hazugnak titulálták őt, mivel története sokak számára hihetetlennek tűnt. Angelica azt állította, hogy a pokolban járt és testközelből látta mi történik ott.

- -

“Az egy szomorúsággal teli hely, ahol pokoli meleg van. Szó szerint forróság és fülledtség van jelen. Azt a benyomást kelti, mintha egy kemencében lennénk, ahonnan a lelkek segítséget és irgalmat kérnek Istentől.” – mesélte.

A fiatal nő arról is beszámolt, hogy találkozott egy hozzá hasonló fiatal lánnyal, aki szintén segítséget kért Istentől, de ő könyörtelen volt és azt mondta, hogy már túl késő bármit is tenni érte. Nem sikerült méltóságteljes, empatikus és jó életet élnie így nincs visszaút.

Angelica ezért gondolja úgy, hogy ha valaki odakerül, onnan nincs menekvés. A legrosszabb azonban nem a forróság volt, hanem a démonok hangja. Olyan volt, mintha valaki nevetnének. A szörnyű kacagást eső és felhőszakadás kísér, de nem olyan, ami enyhülést hoz a forróságban, hanem ami még tovább kínoz.

Állítása szerint egy alagutat pillantott meg, amin a lelkeknek át kell haladni, hogy a pokolba kerülhessenek. Nehéz bilincsek voltak a lábukon, amitől nem tudtak normálisan járni. Borzalmas volt. Ezen emberek között a közeli családjából származó embereket is látott, s rajtuk kívül két híres embert is.

“Az Úr elvitt egy olyan helyre, ahol híres embereket is láttam. Előtte elkötelezett fiatal keresztényként éltem az életem, s mikor II. János Pál pápa elhunyt, akkor minden rokonom és ismerősöm azt mondta, hogy a mennybe került. Addig hittem is ebben, míg meg nem pillantottam őt a pokolban. Jézus Krisztus ekkor azt mondta nekem:

Nézd meg lányom azt az embert ott, ő II. János Pál pápa. Itt van mert nem bánta meg bűneit.

Nem akartam hinni a szememnek így megkérdeztem, hogy miért van ő a pokolban. Erre azt válaszolta, hogy: Nincs mellettem olyan ember, ki kapzsi és hazug. Sok mindent mondott, de soha mondott igazat.”

Angelica története erősen megosztotta az embereket. Voltak, akik hittek neki és voltak, akik nem. A fiatal lány senkit sem akart meggyőzni igazáról ő csak elmondta, hogy mit tapasztalt meg. Úgy véli, akik számára fontos a hit és a halál utáni élet értékelni fogják történetét. Szerinte Jézus azért “jött le” így hozzá, hogy megtérítse és elmesélje az embereknek, hogy még van esély megtérni.

A lány folytatta, hogy a másik híres személy Michael Jackson volt, akit démonok vettek körül. A meggyötört énekes épp hozzá akart érni, hogy segítséget kérjen tőle.

“Láttam, ahogy a démonok énekre és táncra kényszerítették őt. Gúnyolódtak rajta és a tűzbe dobták és csak egy idő után húzták ki.

Angelica megkérdezte Istent, hogy miért kínozzák ennyire őt, mire azt felelte, hogy karrierjét az ördöggel való szerződéskötésnek köszönheti. Mivel a Sátánnal paktált le, így örök kárhozat a sorsa.

Ti hisztek neki?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek