2022. december 2. péntek

Ez a 9 típusú ölelés létezik egy kapcsolatban! Sokat elárul rólunk!

- Advertisement -

Sokféle ember létezik.Minden kapcsolat más és más. De vannak dolgok amik ugyan azok ilyen például egy ölelés. Ez a közeledési forma sok mindent elárulhat egy kapcsolatról, még akkor is ha valaki nehezen fejezi ki az érzelmeit. Lássuk mit mond a testbeszéd.

1.A hátulról átölelős.Ez az ölelés kifejezi hogy a férfi az erősebb és kész arra hogy megvédjen és vigyázzon rád. Igazi lovag, és mellette biztonságban érezheted magad.

2. Derekát átkaroló.Ez az ölelés önmagáért beszél. Ő fegyvertelen és a lehető legtöbb időt szereti a párjával eltölteni. De légy óvatos: ezek a férfiak nagyon gyorsan lesznek szerelmesek.

- -

3.A barátian vigasztalós.Gyakoribb a barátok között, mint a párkapcsolatokban. Ha csak barátok vagytok, akkor a románc nem valószínű: a barátod támogatni fog és hallani fog. És ha kapcsolatban vagy, és ez az egyetlen ölelés, amit tapasztal, érdemes elgondolkodni. Úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat inkább baráti mint érzelmi.

4. Mélyen a szemébe nézős. Ha hihetetlenül finoman ölel meg, és egyenesen a szemedbe néz, biztos lehetsz benne, hogy ez egy igazi és mély kapcsolat szimbóluma. Ő nagyra értékel, és ami történik, az nagyon fontos neki. Az ilyen kapcsolatoknak van egy jövője és talán nagyon boldog is.

5.Kicsit távolságtartó.Van egy szó szerinti távolság köztetek, és maga az ölelés tűnik rohannak és egyszerűen udvariasnak. Lehet, hogy nem igazán törődsz egymással, és csak próbálod megmenteni az arcát. De miért? Ha az ember kellemetlen, akkor egy hullám, egy kézfogás vagy egy bólintás rendben van. Vannak azonban kivételek: ha családi vacsorára megy, és találkozol a nagybátyáddal, akkor ez a ölelés hasznos lehet. De ez egy másik történet.

6.Az össze bújós. Ez ölelés mindenki számára ismerős, amikor szükségünk van egy szeretett személy támogatására. Minden szó nélkül, és a dolgok valahogy rendeződnek. Hidd el nekünk, ez a férfi készen áll arra, hogy örömben és bánatban veled legyen

7. Az átkarolós. A szárnya alá vesz, és megpróbál megvédeni minden nehézségtől. Ha csak barátok vagytok, akkor az az ember segítséget és támogatást nyújt.

8. A rossz fiús.Ez a fickó viharos, türelmetlen, és alig várja hogy továbbléphessen. Próbálja éreztetni hogy a nő csak az övé. Ha a kapcsolatod csak megkezdődött, és már így ölel ez aligha mély beszélünk érzelmekről. Ő csak egy játékos lehet. De ha sokáig együtt vagyunk, akkor nincs semmi baja az ilyen flörtöléssel. Éppen ellenkezőleg, a tűz még mindig ég.

9. A határozott. Ha egy ember határozottan megölel, könnyedén simogatja a hátadat, akkor szerencsés vagy: nagyon jól bánik veled. Az ilyen emberek nagyon őszinték és romantikusak, és egy erős és boldog családról álmodnak. Mellesleg kiváló férjek. 

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek