2022. november 29. kedd

“Én vagyok a világ legszerencsésebb nője” – Richard Gere felesége szerint nem számít a köztük lévő korkülönbség

- Advertisement -

A férfi filmsztároknál gyakran előfordul, hogy náluk jóval fiatalabb nőkbe szeretnek bele. Amikor kapcsolatukat nyilvánosságra hozzák, a rossz nyelvek sosem jósolnak sok időt a szóban forgó sztárpárnak. De néhányan nem engedik, hogy ezek a negatív kritikák tönkre tegyék kapcsolatukat. A 71 éves Richard Gere és 34 évvel fiatalabb felesége, Alejandra Silva kiváló példa erre.

A színész 2014-ben esett szerelembe a spanyol újságíró hölggyel, akit négy évnyi együtt járás után vett feleségül. Alejandra 2015-ben azt mesélte, hogy Richard Gere és közte karmikus kapcsolat áll fenn. “Ami igazán egységgé tesz bennünket, az a bennünk élő vágy, hogy a rászorulóknak segítsünk, illetve mind a ketten elköteleztük magunkat a buddhizmus és a tibeti nép mellett.”

A korkülönbség sosem okozott problémát köztük, sőt a 34 év különbség ellenére nagyon jól megértik egymást.

- -

“Ennek így kellett lennie ebben az életben. Legalább húsz jó évet ígért nekem! Be kell vallanom, hogy sokkal több energiája van, mint nekem; sokkal aktívabb. Nehezen tudok lépést tartani vele. Mintha nem is ember lenne!”

A pár 2018-ban kötött házasságot, azóta pedig két gyermekük is született.

Az ifjú feleség a ceremónia megtartása után azt mondta: “Kicsit elveszett voltam, nem találtam a fényt és az, hogy őt megismertem, értelmet adott az életemnek. Olyan érzés volt, mintha valaki a kezét nyújtotta volna felém, hogy megmutassa az igazi utamat.”

A Micsoda nő sztárja is hasonlóképpen érez, ugyanis Gere elmondta, hogy számára szülei házassága volt a követendő példa. A színész úgy véli, hogy Silva mellett valami hasonlóban lehet része és bár hetven évig biztosan nem lesznek házasok, mint az ő szülei, de lehetnek ugyanolyan boldogok, mint ők voltak.

Gere azt is hozzátette, érzései rendkívül erősek Alejandra iránt. Az idő múlásával pedig egyre jobban szereti feleségét.

“Én vagyok a legboldogabb férfi az univerzumban. Hogyne lennék? Egy gyönyörű nő a feleségem, aki okos, érzékeny, elkötelezett az emberek megsegítésében, vidám, türelmes, tudja, hogyan kell megbocsátani, és nagyszerűen főz – ő készíti a világ legnagyszerűbb salátáit. Alejandra meditál, vegetáriánus, nagyszerű anya, angyali érintése van és ráadásul spanyol is. Spanyolország a királyok és királynők, Cervantes és Buñuel földje. Ennél jobb már nem is lehetne.”

Alejandra elmondta, soha nem hitte volna, hogy megtalálja a tökéletes férfit. Azt pedig főleg nem, hogy Richard lesz az. A feleség szerint szavak sincsenek arra, hogy le tudja írni, mit érez, hogy milyen boldog.

A sztárpár szerint kapcsolatuk azért ennyire tökéletes, mert teljes mértékben kiegészítik egymást.

“Tudja, hogy őrülten szeretem. Azt hiszem, stabilitást hozok az életébe. Az is segít, hogy nem vagyok színésznő vagy modell. Ami a legjobban egyesített bennünket, az a vágy, hogy segítsünk más embereknek, akiknek szükségük van rá, elkötelezettségünk a buddhizmus és a tibetiek iránt. És ő képes volt meglátni a feltétel nélküli elkötelezettségemet humanitáriusként, emberként, nőként. Ez a legédesebb, legromantikusabb álom, amit valaha átéltem” – fogalmazott Alejandra.

A kiváló színész nemcsak a filmvásznon állja meg a helyét, hanem kifejezetten jó dalszerző is. Több dalt is írt már szerelmének, aki azt mondta, olyan mintha egy tündérmesében élne. “Mi lehet romantikusabb, mint egy férfi, aki minden nap dalokat ír neked?”

Alejandra és Richard Gere szerelme az egyik bizonyíték arra, hogy a szerelem nem korhoz kötött, hogy bármikor ránk találhat. A fontos, hogy felismerjük, megragadjuk a lehetőséget és tiszteletben tartsuk ezt a csodálatos érzést.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek