2022. november 29. kedd

“Élő babának” nevezték – Most 15 éves és rá sem lehet ismerni

- Advertisement -

Eden Woods 2005. február 18-án látta meg a napvilágot Arkansasban. A kislány nagy szenzáció volt a szépségversenyeken, ugyanis szőke fürtjeivel, kék szemeivel és elbűvölő mosolyával mindenkit elvarázsolt. A duci arcú kislány olyan volt, mint egy szőke angyal, aki megnyerte a zsűri szívét, szeretetét. A tizenöt éves lányt napjainkban már színésznőként és reality televíziós sztárként ismeri a világ.

A kis Eden szülei hamar felismerték, hogy lányuk szépségét kihasználhatják, ezért különböző szépségversenyekre nevezték be őt. A bájos kislány mindenkit elbűvölt, arcát pedig gyorsan megismerte a világ. Eden végül egészen a híres “Toddlers & Tiaras” valóságshow-ig jutott, ahol a kulisszák mögül mutatta meg a szépségversenyek világát.

Azzal kapcsolatban, hogy a gyerekek részt vesznek különböző szépségversenyen megoszlanak a vélemények, de a lenéző szemek és rossz szavak Eden szüleire egy cseppet sem hatottak. A kislány édesanyja rendkívül igényes volt Eden megjelenésére és olyan eszközöket alkalmazott, amikkel immunizálhatja lányát a fájdalom ellen. Ezzel pedig sokak ellenszenvét kivívta, de őt semmi más nem érdekelte, csak az, hogy gyermekét győzelemre vezesse.

- -

Azt ugyan nem lehetett tudni, hogy Eden szeretett volna-e szépségkirálynői szerepben tetszelegni, de lényegen ez már nem változtat. Az “élő babából” mára gyönyörű tinédzser lány lett.

Így néz ki most a néhány hét múlva tizenhat esztendős Eden:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Mit szóltok hozzá?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek