2022. december 2. péntek

Elhunyt Delhusa Gjon menye – szerető férjet és egy három hónapos kislányt hagyott hátra

- Advertisement -

Úgy tűnik a koronavírus járvány kitörése óta senkinek sem lehet nyugta egy pillanatra sem, mert jobbról-balról jönnek a rosszabbnál-rosszabb hírek. Sokan vesztették el családtagjukat, barátaikat, ismerőseiket és a hátra hagyott fájdalom szinte elviselhetetlen. Most újabb tragikus hírrel érkeztünk, mely Delhusa Gjon családjában esett meg.

Az albán származású magyar énekes és dalszerző még tavaly kapta el a koronavírust, mely olyan szinten legyengítette, leterhelte szervezetét, hogy kórházba kellett szállítani. A vírus súlyosan veszélyeztette életét, emiatt 23 napon át kellett az egészségügyi intézményben tartózkodnia. Miután nagy nehezen felépült a betegségből, azt gondolták nyugalom vár rájuk, de nem így lett.

2021.01.15 🥰 #csodavilag

Közzétette: Delhusa-Baranya Nóra – 2021. január 21., csütörtök

Az énekes-dalszerző menye, nemrég életét vesztette. A hírt összeomlott fia, Delhusa Gjon Maximilien osztotta meg saját Facebook oldalán. A posztban így fogalmazott:

- -

“„Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága, gyönyörű feleségem, Delhusa-Baranya Nóra a mai napon este 9-kor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje, családja és 3 hónapos kislánya gyászolja”

Közzétette: Delhusa-Baranya Nóra – 2019. szeptember 25., szerda

Felfoghatatlan, hogy egy ereje teljében élő nő egyik napról a másikra eltávozik az élők közül. A legfájdalmasabb, hogy egy férj, szerető édesapa elvesztette a másik felét, gyermeke édesanyját, egy gyermek pedig kénytelen az anyja nélkül felnőni.

Őszinte részvétünk az egész családnak! Legyen neki könnyű a föld!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek