2022. november 29. kedd

Elhunyt a világhírű rapper, DMX

- Advertisement -

Az amerikai rapper DMX, polgári nevén Earl Simmons ötven éves korában, kórházban hunyt el.

A család által kiadott közleményből kiderült, hogy a rapelőadó, színész múlt héten drogtúladagolás miatt került kórházba, de úgy tudni, hogy szívrohamot is kapott. Az elmúlt napokban felröppentek a hírek arról, hogy az orvosok DMX életéért küzdenek.

A mai napon szervezete feladta a küzdelmet és a híres rapper végleg lehunyta szemeit. DMX családja körében hunyt el.

- -

Earl Simmonst a nagyközönség leginkább rapelőadóként, hiphopénekesként ismerte meg. Party Up című dala a 2000-es évek egyik legnagyobb slágere volt. Ám zenei karrierje mellett érdeklődött a színjátszás iránt is. Olyan filmekben játszott, mint a Könnyű pénz, a Bölcsőd lesz a koporsód, az Öld meg Rómeót! és az Utolsó óra.

DMX élete során hét albumot adott ki, háromszor jelölték Grammy-díjra és többször is dolgozott együtt Jay-Z-vel, Ja Rule-lal és LL Cool J-vel. Az énekes már tinédzser kora óta rabja volt az illegális szereknek és emiatt börtönben is ült. Később sikerült legyőznie függőségét, de visszaesett.

DMX tizenöt gyermek édesapja volt, akik a rapper édesanyjával együtt gyászolják elvesztett szerettüket. “Earl egy harcos volt, aki mindvégig küzdött” – emlékezett rá családja.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek