2022. szeptember 29. csütörtök

Elhagyta a feleségét, mert beleszeretett a saját anyjába…

- Advertisement -

Egy születéskor örökbe fogadott férfi bevallotta a feleségének, hogy beleszeretett a saját biológiai anyjába, és fantasztikus pillanatokat élt meg vele a hálószobában.

A 32 éves Ben Ford és az 51 éves anyja, Kim West közötti megrázó viszonyra 2016-ban derült fény, amikor a pár bevallotta, hogy incesztuális kapcsolatuk van. -30 évvel azután, hogy Kim feladta a fiát örökbefogadás végett.

Kim West és biológiai fia 30 év után kinyilvánította szerelmét egymásnak

- -

A michigani anya és fia bevallották, hogy hihetetlen és észbontó pillanatokat éltek meg a hálószobában egymással, mielőtt végül kénytelenek voltak bevallani valódi érzéseiket a férfi feleségének, Victorianak.

A biológiai családja felkutatása érdekében Ben levelet írt Kimnek, mielőtt 2014-ben újra találkoztak, és megkezdődött volna a tiltott kapcsolatuk.

Victoria hamar gyanakodni kezdett kettejükre. Kimet “múmia barátnőnek” nevezte.

Arra azonban cseppet sem számított, hogy elhagyja őt saját biológiai anyja miatt.

A pár között 19 év korkülönbség van. 15 évnyi börtönbüntetést kaphatnak és életük végéig felkerülhetnek a szexuális bűnöző nyilvántartásba vérfertőzés miatt.

Szerintük ez nem vérfertőzés, hanem “genetikus vonzalom”. Az anya szerint csak éltek a lehetőséggel, ami “egyszer adatik az életben”…

Tudom, hogy az emberek azt mondják, undorítóak vagyunk, és tudnunk kéne uralkodni az érzéseinken, de mikor egy ilyen őrületes szerelem elkap, hajlandó vagy mindent feladni és harcolni érte

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek