2022. szeptember 29. csütörtök

Egy év különbséggel fogadta örökbe a gyerekeket – A kislány karkötője érdekes titokra derített fényt

- Advertisement -

Sokszor mondják, hogy az élet tele van csodákkal és olyan nagyszerű dolgokkal, melyek boldoggá teszik a mindennapokat. Pontosan ugyanez történt a 30 éves Katie Price-al, aki nem csalódásként tekintett válására, hanem egy lehetőségként. Ezzel új életet kezdhetett és esélye nyílt arra, hogy végre teljesítse legnagyobb álmát és anya legyen.

Katie termékenységi problémákkal küszködött, ám ennek ellenére tudta, hogy vagy így vagy úgy de anya lesz. Neki mindegy volt, hogy azt a csöppséget ő maga szüli meg, vagy örökbe fogadja.

Lehetősége nyílt négy gyermeket nevelni, ám élete akkor változott meg igazán, mikor hívást kapott, hogy van egy elhagyott 4 napos baba, akinek sürgősen anyára lenne szüksége.

- -

Katie habozás nélkül igennel felelt, majd miután hazavitte a kis Grayson tökéletesen beilleszkedett családjukba. Mikor 11 hónapos lett sikerült hivatalosan is örökbe fogadnia. Ez volt életének egyik legboldogabb napja. Grayson teljessé tette Katie életét, de tudta, hogy a jövőben más gyerekeket is szeretne örökbe fogadni.

Egy nap újabb hívást kapott, s az ügyintéző hölgy egy kislányról mesélt, akit szintén ugyanabban a kórházban adtak le, mint Graysont egy évvel ezelőtt. Megkérdezték Katie -t, hogy érdekli a kislány.

“Tudom, hogy őrült vagyok, de Isten azt súgta nekem, hogy igent kell mondanom. Így is tettem.” – mondta Katie.

Nem sokkal később Hannah baba Katie családjához került. Amikor elvitték neki, valami furcsa dologra lett figyelmes. Hannak karkötőjén, ugyanannak a nőnek a neve volt, mint anno Graysonén.

Azt hitte, hogy ez pusztán csak a véletlen műve lehet, és valahogy az ő neve került rá tévesen. De valami azt súgta Katienek, hogy járjon utána a dolgoknak. Grayson és Hannah egyébként egyáltalán nem hasonlítottak egymásra, ennek ellenére belevetette magát a kutakodásba.

“Grayson félig afroamerikai, gyönyörű sötét bőrrel és göndör hajjal. Hannak pedig fehér bőrű, egyenes vöröses-szőke hajú.” – mondta Katie.

Miután sikeresen elérte Hannah biológiai anyját, kiderült, hogy Katie megérzései jók voltak. A hölgy elmondta, hogy korábban életet adott egy kisfiúnak, még Hannah születése előtt. A későbbi DNS teszt is megerősítette, hogy a két gyermek valóban vérszerinti testvérpár.

Katie többször feltette a kérdést, hogy mi lett volna, ha nem ő fogadja örökbe Hannah-t? Valószínű akkor sosem találkozott volna a két tesó. 2018-ban végre valahára Hannaht is hivatalosan örökbe fogadta. Számára igazi csoda, hogy gyermekei egymásra találtak.

Katie családi útja azonban még korántsem ért véget. Fülest kapott, hogy Hannah és Grayson biológiai anyja újabb gyermeket adott le, és tervei között szerepel, hogy őt is magához veszi. Ezzel a három testvér együtt élhet.

“Ha sikerül Jackson babát örökbe fogadni, akkor a három testvér örökre együtt élhet.”

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek