2022. december 2. péntek

Bruce Willis 57 évesen bebizonyította, hogy soha nem késő megtalálni az igaz szerelmet

- Advertisement -

Bruce Willis-t minden filmkedvelő ismeri. A 80-as évekkel kezdődően az egyik legsikeresebb akciósztár volt. Olyan filmeket köszönhetünk neki, mint a Die Hard, Utolsó cserkész, Hatodik érzék stb. Valljuk be, hogy fantasztikus karriert futott be Hollywood-ban bár a legenda most gőzerővel dolgozik azon, hogy a renoméját a sárba tiporja. Az utóbbi filmjei mind megbuktak, de azt is mondhatnánk, hogy nem is akartak kiemelkedőek lenni. Manapság senkinek nem csillan fel a szeme, ha meglátja a nevét egy film plakátján.

Kevesen tudják róla, hogy a színészet mellett egész komoly kis zenei karriert futott be. Több pop-blues albuma is megjelent az évek során.

A Zsarulesen című film premierjén találkozott Demi Moore-ral, aki akkoriban még Emilio Estevez párja volt. A színésznő váltott és 1987. november 21-én feleségül met Bruce-hoz, akitől született 3 lánya. A kapcsolatuk zátonyra futott és 2000. október 18-án kimondták a válást. Sikerült konfliktusok nélkül lezárniuk a kapcsolatot és azóta is jó barátságban vannak. A gyermekeik is végig közös felügyelet alatt voltak. A pár nem magyarázkodott az esetet illetően. Bruce magára vállalta a felelősséget. Azt nyilatkozta, hogy “Megbuktam apaként és férjként is. Nem voltam képes működővé tenni a dolgot.”

- -

Valamivel később felmerültek olyan pletykák, hogy újra megpróbálják, de a színésznő Ashton Kutcher-t választotta. Bruce és Demi továbbra is jó kapcsolatban maradtak.

Bruce sokáig próbálkozott. Brooke Burnst eljegyezte, de tíz hónap után szakítottak. Ezután két Playmate-tel randizgatott, de végül megtalálta az igaz szerelmet.

2009. március 21-én feleségül vette Emma Heming fotómodellt. “Az elmúlt tíz évben egyedülállóként éltem, és többnyire boldogtalanul. Soha nem gondoltam, hogy a boldogságom kulcsa egy másik ember lesz. Azt hajtogattam, hogy egyedül vagyok, de nem vagyok magányos. Csak áltattam magam” – mesélte a színész.

Emma teljesen megváltoztatta az életszemléletét. Minden a helyére került az életében. Rájött, hogy a szerelem a válasz minden kérdésére.

Az esküvő után nem sokkal megszületett két közös lányuk Mabel és Evelyn. A színész már ötszörös apuka. Szerencséjére mindenki jól kijön mindenkivel. Úgy véli, hogy nagyon szerencsés, hiszen rengeteg csodálatos nő van az életében.

A boldog pár annyira szereti egymást, hogy úgy döntöttek megerősítik a házasságukat egy második esküvővel a tíz éves évfordulójukon. Szerelmük az elmúlt években csak erősödött, így boldogan mondták ki újból a boldogító igent.

Az esküvőn Demi Moore is megjelent. Emma szerint nagyon jó az összhang a régi és az új család között. Nincsenek konfliktusok.

Bruce Willis példája azt mutatja nekünk, hogy soha nem késő megtalálni az igazit. Neki 57 éves korában sikerült. Állítása szerint ez a legjobb kapcsolat, amibe valaha is volt. A legendás akciósztár néha már túlzásba viszi az ömlengést és a csöpögést, de valljuk be, hogy ha valaki nagyon szerelmes, akkor az ilyen…

Emma is pont ezen a nézeten van. Folyamatosan szakítanak időt egymásra és a mai napig úgy randizgatnak, mint a kapcsolatuk elején.

A sztár most 65 éves, és még mindig nagyon boldogok!

Csak így tovább!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek