2022. szeptember 29. csütörtök

Bekamerázta a házat és miután megnézte a felvételt azonnal hívta a rendőrséget – Sokkolta felesége viselkedésé

- Advertisement -

A legtöbb édesanya ha tehetné mindig a kisbabájával maradna, de sajnos idővel minden nőnek vissza kell mennie dolgozni, hogy besegítsen a családfőnek. Vannak, akiknek előbb és akadnak akiknek utóbb kell visszamennie dolgozni.

Ha valakinek a tervezettnél hamarabb kell elválnia gyermekétől, az vagy beadja bölcsődébe, vagy bébiszittert fogad. Utóbbi azért jó, mert a gyermek hamarabb kezd el szocializálódni, testvérek híján megtanul osztozkodni és összességében pozitívan hat rá az ottani közeg. De van olyan szülő, aki jobb szeretné ha bébiszitter felügyelné gyermekét, mert akkor tudja, hogy ő csak és kizárólag a gyermekre figyel. Viszont egyetlen negatívuma, hogy nagyon nehéz megtalálni a megfelelő személyt, aki nem csak kedves és segítőkész, de megbízható is.

Sajnos a mai cikkünkben szereplő család nem volt ilyen szerencsés a bébiszitter választás tekintetében. Desire LeBlanc egy oktatási intézményben dolgozott, ezért amikor eljött az ideje, hogy visszamenjen a szülési szabadságból, különös figyelmet fordított arra, hogy a legjobb bébiszittert válassza kislányának.

- -

Kikérte barátai véleményét, majd megtalálta a tökéletes megoldást. Úgy döntött, hogy a 28 éves Christina Williamson gondjaira bízza, ugyanis a fiatal nő otthoni óvodát üzemeltetett. A bébiszitter esőre nagyon megbízhatónak tűnt, nagyszerű referenciákkal rendelkezett, ebből gondolta, hogy lánya a legjobb kezekben lesz. A dolgok viszont hamar megváltoztak. Desire egyáltalán nem volt felkészülve azokra a felvételekre, melyek a kezei közé akadtak.

Érdekes módon a fura és közel sem szokványosnak mondható esetet a bébiszitter férje osztotta meg Desirevel. Az egyik 8 éves kisfiú, akire a bébiszitter vigyázott érdekes és aggasztó dolgot mondott a férfinak. Annak érdekében, hogy utánajárjon a dolgoknak fogta és bekamerázta a házat. Amikor megnézte a felvételeket, megrémült és azonnal értesítette a rendőrséget.

A felvételeken egyértelműen látszott, hogy Christina rosszul és gorombán bánt azokkal a gyerekekkel, akikre vigyáznia kellett volna. A 28 éves nő agresszív viselkedést tanúsít a picikkel szemben. Az egyik pillanatban a síró gyermeket hasra fordítja és fejét a szőnyegre nyomja, majd ruhadarabot töm a szájába, hogy csendben maradjon.

Később az is kiderült, hogy a nő többször hagyta felügyelet nélkül a gyerekeket. Az ijesztő videó felkerült az internetre, ami mély felháborodást váltott ki az emberek körében.

A nőt a bíróság 5 év börtönre ítélte és a pszichológusok szerint szerencsére egyetlen gyermek sem sérült meg sem fizikálisan, sem szellemileg.

A sokkoló videó ezen a linken érhető el.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek